Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek normális szexuális vágyak vagy nem? Ez Bdsm vagy valami fétis? Ilyen dolgokra vágyom nagyon régóta már ma**urbáció közben is ilyenekre gondolok. Sokat fantáziálok ilyen szituációkon. Szűz vagyok még de ilyeneket szeretnék majd megélni.
Ágyhoz bilincselni/megkötözni
Folytogatni, megpofozni, húzni a hajam sz*x közben
Csúnya dolgokat mondani nekem pl te ku**a te rib**c
Brutálisan du*jon meg
Ha a brutalitás következtében vér folyna belőlem nekem az nem lenne gond sőt az még jobban beindítana.
Szemkötőt tenni a szememre
Befogja a számat a kezével
Az ágyra dob letépi rólam a ruhát bugyit mindent
Elver az övével/bármivel aztán simogatással csókokkal nyugtat
Pirosra veri a fenekem
A partneremnek bármit megtennék gondolkodás nélkül nekem az ő boldogsága az első bármit tehetne velem
Fogócska pl erdőben vagyunk én futok előle ha utolér elkap keményen megd*ug ott helyben az erdőben
Bújócska pl elhagyatott épületben/erdőben ha megtalál ugyanúgy keményen megd*ug
Egymásnak esünk verekedés ami sze*be megy át.
Ezek normális vágyak? Mit kezdjek ezekkel? Létezik olyan férf akinek kéne egy ilyen nő? Léteznek olyan férfiak akiknek szintén ilyen vágyaik vannak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Addig normális amíg mindketten bennevagytok és élvezitek.
Amúgy ebben a kategóriában ki lehet írni a "csúnya" szavakat. Már ha pl a maszturbáció csúnya szó.😀

válasza:3 jah szerencsés, az a pasi lesz szerencsés akinek ezek bejönnek, na neki ő álmai nője.
Apró szépséghibája a dolognak kevés pasi akinek ez bejön. És amúgy normális. Ráadásul ha úriember akkor se garancia, hogy működik közöttük a kémia.
N
An

válasza:Nincs ezekkel semmi gond. A legtöbb embernek vannak furcsa vágyai, perverziói, csak a legtöbb nem meri megélni őket, inkább elfojtja magában.
F

válasza:Én szerintem meglepődnék,ha ilyen vágyakkal állba elém egy Nő!
Nem azért,mert rossznak gondolnám, hanem nekem ebben már lenne valami állatias!
De lehet én vagyok régimódi ezen történésekhez:))

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Néhány hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Isteni vele a szex már az elejétől. Néhány hét után kipróbáltuk az anális szexet (mindkettőnk próbálta mással korábban,de nem volt az igazi,így együtt viszont imádjuk), természetesen ügyelve a higiéniára.Ezzel párhuzamosan...
Kesőn érő zípus vagyok és anyám a fejébe vette, hogy fizet nekem egy lányt mert már nem bírja nézni , hogy nem hozok haza csajokat . Egyik este feljött hozzám és volt egy kicsit kínos beszélgetesünk a nemi életemmel kapcsolatban . Mobdta , hogy majd ő kézbe veszi a...
A metró aluljáróban egy magas, jó kiállású rendőrnő a falhoz állított és egy nála vagy egy fejjel alacsonyabb szakadtan kinéző alakot. És valamit beszélt is hozzá, azt nem hallottam mit. Nem nagyon akartam bámészkodni, de jó látvany volt. Lettem volna a csávó...
Február vége felé történt az eset, a BKV-n utaztam a buszon és velem szembe leült egy 30-as éveiben járó nő. Nem gondoltam semmi különöset, de aztán elkezdett ásítani. A száját nem takarta el, nem zavartatta magát. Hatalmas szája volt, ekkorát még soha sem láttam,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!