Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális vagy érthető, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagy érthető, hogy farokgátlásos férfiként mostanában mindig azon fantáziálok, hogy az illető csaj pasijának mekkora lehet a farokmérete?

Figyelt kérdés

Nekem 15/3,5 cm és krónikus szingli vagyok mivel alacsony vagyok, de ha ez nem lenne elég egy komolyabbra forduló ismerkedés után még szoronghatnék a szex miatt is.

Annyira beleőrültem a gátlásosságba (már depresszív tüneteket okozva), hogy utóbbi időben elkezdem azon agyalni, hogy minden normálisabb külsejű nőnek tuti, hogy min. 16/4,5-ös méretű pasija van.

Van most is egy elképesztően érzéki, romantikus külsejű, telt mellű lány akinek a mackósabb pasijával lefotózott képeit böngészem (anonimitás miatt nem linkelhetek max leírom privátba ha érdekel ki ez a csaj), de mégis azon fantáziálok, hogy a fickójának milyen izmos dorongja lehet, amiért ilyen jó nővel van együtt.

És ez megöli a lelkem. Munkahelyen is állandóan ez jár az eszemben és már a kolléganőimre se tudok figyelni ha segítséget kérnek vagy konzultálnak velem, mert az jár a fejemben a pasijának mekkora lehet és előző este milyen volt nekik a szex.

2025. aug. 5. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Hát az már jó kezdeti lépés, hogy rájöttél, a baj az agyadban van, nem a farokméreteddel.

Mi nők tizedennyit nem foglalkozunk a pasik farkával. Ismerkedésnél a legutolsó dolog, ami érdekel, szóval általában idáig el se jutunk, mivel a pasik többsége nyaktól felfelé problémás.

2025. aug. 5. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Gondolod a nők így válogatnak párt? Hogy kinek mekkora a farka? Hol láttál te ilyet? Hallottad a nőket erről beszélni? Hogy hát Józsi jófej, de Pistának nagyobb, ezért öt választom? Kétlem, ha mégis, nagyon rossz körökben mozogsz...

Ahogy előttem írták, a nők sokkal kevesebbet foglalkoznak a péniszmérettel, mint a férfiak. A méret akkor megemlítendő, ha TÚL NAGY (ergo fájdalmas) vagy TÚL KICSI (ergo semmit nem érzel, a tiéd NEM ez a kategória). Ezek viszont nagyon ritka esetek...

Nagy baj van a fejedben, neked pszichológus kellene, de az olyanok mint te, úgysem látnák hasznát, mivel eldöntöttétek, hogy a hülye kis elméleteitek az igazak.

Bocs, hogy ilyen stílusban írok, de már nincs türelmem. Már elegem van ebből a sok, nőket degradáló nézetből...

2025. aug. 6. 05:36
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha ennyire foglalkoztat más férfiak farka, lehet nem is vagy hetero.
2025. aug. 6. 08:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj a homo kategóriába ezzel az ésszel és ott te leszel a király.
2025. aug. 6. 12:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A 15 centi átlag méret, nem kicsi.
2025. aug. 6. 16:39
 6/12 A kérdező kommentje:
#5: De a vastagsága...? Én amiatt aggódok.
2025. aug. 6. 19:00
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Hát barátom ne a farok méret miatt aggódj, inkább pszichéd miatt. Mert ott van igazán nagy baj... Minket lányokat ez érdekel legkevésbé ismerkedéskor. De gondolom feleslegesen írjuk ezt, mert vagy egy troll vagy , vagy pedig teljesen reménytelen eset ha már ide a gyakorira írod ki ezt a sületlenséget.
2025. aug. 7. 15:12
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom eldönteni hogy komoly kérdés e de, ha jól belegondolsz a “mackós” pasiknak kicsi van nem? Mégis jó csaja van, miért? Mert valszeg kedves, humoros és talán intelligens és a lényeg ez. Lehet neked nagy, eres, vastag ha nem tudod a nőt megfogni. De ha meg tudot őt fogni valamivel akkor lehet akármilyen, az kell majd neki mert az a tiéd. Amúgy meg az nem kicsi. Tök átlagos nem is értem mit feszülsz be ennyire..
2025. aug. 14. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Még egy kiegészítés, léteznek erre megoldások. Péniszköpeny. A csajok amúgy is szeretik a játékokat eszközökest stb.. (magamból kiindulva) szerezz be egyet ha annyira aggódsz és mire odakerül a sor rákérdezel a csajtól hogy kéri e vagy inkább ne használd. Meg van oldva ✅
2025. aug. 14. 16:36
 10/12 A kérdező kommentje:
#9: Világ legmegalázóbb dolga kompenzálni egy segédeszközzel a hiányosságomat. Ebbe a kategóriába tartozik a magasított cipő, az oldalra fésült kopaszodó haj stb.
2025. aug. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi az a férfi/női testalkat amit személy szerint vonzónak és esztétikusnak láttok (Az illető személyiségétől függetlenül)?

Sovany, vekony, karcsu, kicsit teltebb, nagyon teltebb, izmos, ne legyen izmos, csupasz, szőrös, kicsi, magas, szeplős vagy épp adott hajszin stb. :D

Kisebb pénisszel mi értelme edzeni ha az illető csak a csajozás miatt akar izmot építeni?

Ez a videó tökéletes példa, hogy önmagában nem elég az izmos alkat hanem kell hozzá a +185-ös magasság és nagy farok is ami ennél a srácnál fixen megvan: Ellenben az internet tele van olyan videókkal/írásokkal amelyekben a nők kijelentik, hogy a férfi 6 feet-nél...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!