Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagy érthető, hogy farokgátlásos férfiként mostanában mindig azon fantáziálok, hogy az illető csaj pasijának mekkora lehet a farokmérete?
Nekem 15/3,5 cm és krónikus szingli vagyok mivel alacsony vagyok, de ha ez nem lenne elég egy komolyabbra forduló ismerkedés után még szoronghatnék a szex miatt is.
Annyira beleőrültem a gátlásosságba (már depresszív tüneteket okozva), hogy utóbbi időben elkezdem azon agyalni, hogy minden normálisabb külsejű nőnek tuti, hogy min. 16/4,5-ös méretű pasija van.
Van most is egy elképesztően érzéki, romantikus külsejű, telt mellű lány akinek a mackósabb pasijával lefotózott képeit böngészem (anonimitás miatt nem linkelhetek max leírom privátba ha érdekel ki ez a csaj), de mégis azon fantáziálok, hogy a fickójának milyen izmos dorongja lehet, amiért ilyen jó nővel van együtt.
És ez megöli a lelkem. Munkahelyen is állandóan ez jár az eszemben és már a kolléganőimre se tudok figyelni ha segítséget kérnek vagy konzultálnak velem, mert az jár a fejemben a pasijának mekkora lehet és előző este milyen volt nekik a szex.

válasza:Hát az már jó kezdeti lépés, hogy rájöttél, a baj az agyadban van, nem a farokméreteddel.
Mi nők tizedennyit nem foglalkozunk a pasik farkával. Ismerkedésnél a legutolsó dolog, ami érdekel, szóval általában idáig el se jutunk, mivel a pasik többsége nyaktól felfelé problémás.

válasza:Gondolod a nők így válogatnak párt? Hogy kinek mekkora a farka? Hol láttál te ilyet? Hallottad a nőket erről beszélni? Hogy hát Józsi jófej, de Pistának nagyobb, ezért öt választom? Kétlem, ha mégis, nagyon rossz körökben mozogsz...
Ahogy előttem írták, a nők sokkal kevesebbet foglalkoznak a péniszmérettel, mint a férfiak. A méret akkor megemlítendő, ha TÚL NAGY (ergo fájdalmas) vagy TÚL KICSI (ergo semmit nem érzel, a tiéd NEM ez a kategória). Ezek viszont nagyon ritka esetek...
Nagy baj van a fejedben, neked pszichológus kellene, de az olyanok mint te, úgysem látnák hasznát, mivel eldöntöttétek, hogy a hülye kis elméleteitek az igazak.
Bocs, hogy ilyen stílusban írok, de már nincs türelmem. Már elegem van ebből a sok, nőket degradáló nézetből...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sovany, vekony, karcsu, kicsit teltebb, nagyon teltebb, izmos, ne legyen izmos, csupasz, szőrös, kicsi, magas, szeplős vagy épp adott hajszin stb. :D
Ez a videó tökéletes példa, hogy önmagában nem elég az izmos alkat hanem kell hozzá a +185-ös magasság és nagy farok is ami ennél a srácnál fixen megvan: Ellenben az internet tele van olyan videókkal/írásokkal amelyekben a nők kijelentik, hogy a férfi 6 feet-nél...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!