Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalast el szoktatok mondani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalast el szoktatok mondani?

Figyelt kérdés
Ha ti megcsaljatok a parotokat akar csak egy ejszalasrol van szo akar tartos szex kapcsolatrol ti elmondjatok az adott partnernek h kapcsoaltba vagytok?
okt. 8. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De hogy mondom
okt. 8. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Ki is dobna ha tudná Hamza Alexával lépek félre
okt. 8. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

Csak én értelmezem úgy a kérdést, hogy nem a párunknak mondjuk el,hanem annak akivel csalunk?

Oda van írva hogy " elmondjatok az adott partnernek h kapcsoaltba vagytok? "

okt. 9. 00:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Remeltem h valami vegre eszre veszi es tud szoveget ertelmezni🤣🤣
okt. 9. 01:10
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
2-es válaszoló vagyok! Kedves 13-as! Igen, én is így értelmeztem, ezért is írtam, amit írtam. Látod, le is pontoztak. Én is tudok szöveget értelmezni. Ahogy írtam, egy szeretőm se akadt még fent ezen. Tiszta lapokkal, őszintén ismerkedek mindig.
okt. 9. 05:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem jellemző de ha szóba kerül...

Egyszer megkérdezte a leányzó,de egyfelöl tényleg nem volt csajom másfelől minek hazudjak?

nov. 16. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
#15 Szerintem nem azért pontoztak le mert így értelmezted hanem mert kevés aljasabb dolog van mint a párod háta mögött a tudta nélkül kavarni valaki mással.
nov. 16. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!