Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexmániás rosszkislány vagyok és megcsaltam többször is az exem együttélés alatt (ő is engem) akkor szerintetek inkább tartsam ezt magamban a következő kapcsolatomban? Ti az ilyet el szoktátok mondani? L

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kicsit sem érzed úgy,hogy nem normális össze vissza csalni a másikat? Csúnyán bánt veled,dobd ki,szakíts vele,és úgy legyél együtt mással.Ez így korrekt,nem úgy ahogy nálad szokás.
A kérdésedre pedig nekem az a válaszom hogy mondd el a következőnek,és akkor vagy elmenekül azonnal,vagy olyan balek,aki majd várja a csodát hogy hátha beleszeretsz és akkor nem csalod meg!

válasza:Jó kics csaj lehetsz, bírom hogy nem hagyod magad:)
Az attól függ kivel léptél félre Pl ha lánnyal csaltad meg az lehet még tetsgene is neki:)
Hehe kösz;)
Nyilván nem azért tettem fel a kérdést mert helyes amit tettem, de ez van, a múlton már nem lehet változtatni
Nem csajjal csaltam meg, de az tényleg tetszett volna neki

válasza:Szerintem ne mondd el, jobban jársz.
Utána teljesen másképp fog nézni rád.
Pasi vagyok, ha megcsal a mostani párod akkor írj egy megbosszuljuk 😉

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!