Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van rajtam kívül olyan férfi/f...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül olyan férfi/férj aki sokkal kívánatosabbnak tartja a feleségét terhesen?

Figyelt kérdés
Függetlenül attól, hogy hány hetes terhes.

jan. 4. 17:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Kóstold meg a tejét
jan. 4. 18:03
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen,de más terhes nőt is.
jan. 4. 18:08
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Tetszenek nekem a terhes nők!
jan. 4. 18:14
 4/15 Noren1989 ***** válasza:
32%

Van.

Nekem is bejön a Sári.

jan. 4. 18:15
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Kki az a Sári?
jan. 4. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
De olyankor toszás közben nem ütődik meg a baba feje a pocakban??
jan. 4. 18:18
 7/15 Noren1989 ***** válasza:
0%
Nem Kérdező nejéről beszélünk?
jan. 4. 18:19
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Noren pesti, csak azok mondják így hogy A Sári :D meg akik sok barátok köztöt néztek én ott hallottam ilyet először
jan. 4. 18:19
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

6-os, menj vissza biològia òrára!

A gyerek feje a méhben van, és a méhszáj szülésig zárt állapotban van! A férfi farka meg a hüvelyben mozog.

Jesszus, használd néha valami értelmesre is a netet! 🤦‍♀️

jan. 4. 18:35
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

Nekem nincs feleségem, de nagyon szexinek és vonzónak találom a terhes nőket!😍

21/Férfi

jan. 4. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek melyik külső tulajdonság teszi pluszban szexisebbé, kívánatosabbá a férfi nemi szervet? Ha nem akartok egyet választani, sorrendet is...

Hatalmas herék Eres pénisz Szőrzet Nagy, erőteljes makk Körülmetélt Erekcióban egyenes Erekcióban valamerre görbe (merre?)

Hölgyek, egy férfi mivel dobja fel az estét, hogy kívánatosabb legyen?

Itt most arra gondolok, hogy nektek, viszonylag egyszerűbb, mint nekünk férfiaknak, legalább is én így vettem észre. Egy szép frizura, kis smink, egy új, szexi fehérnemű és áll is a zászló, de én mit tegyek? Vegyek egy új boxert? :D 27/f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!