Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló szülők: ti hogy oldjátok meg a szexuális életeteket kisgyerek mellett?

válasza:Akkor intéztem a felnőtt, amikor a gyereket elvitte az apukája. Úgy 2-3 hetente max 2 napra. Viszont semmi rendszer nem volt benne, nem nagyon tudtam tervezni.
Volt egy másfél éves kapcsolatom, hát így oldottam meg. Amikor a párommal voltam, akkor igyekeztem nem törődni a mindennapokkal. Persze elérhető voltam folyamatosan, ha bármi történne.
Egyszerűen muszáj kihasználni azt a kis időt és feltöltődni.

válasza:

válasza:#3 Nem kell összebútorozni, csak összejárni egy jó szexre.
#1 Akkor intéztem a felnőtt,... Hogy is van ez?

válasza:

válasza:A vibrátorommal. :D
Laza szexkapcsolatom volt, akkor találkoztunk, amikor a gyerek az apjánál volt.

válasza:Egyik ismerősöm egy hozzá hasonló egyedülálló apukával oldja meg (az ismerős nő).
Össze tudták hozni hogy ugyanarra a hétre Essen amikor a másik fél intézi a gyereket, ilyenkor munka után egyből vagy az egyikük vagy a másik lakására mennek.
Mind a ketten tudják hogy ez nem kapcsolat de nem is akarnak többet laza kötődésnél és egy hetes intenzív szexnél.
Kapcsolódó kérdések:
Kevés a rokon és idősek, senki nem tudja elvállalni hogy néhány napig vigyázz rájuk. Mi történik akkor hogy ha váratlanul kell kórházba mennie a szülőnek pl. baleset éri? Hol vannak addig a gyerekek?
(Sok egyedülálló anyukát ismerek és nagyon kiszolgáltatott és hátrányos helyzetben vannak.)
Tehát nem menne veletek senki, mert nem lenne de Te szeretnél pár napra elmenni vele akar külföldre is, közelebbi országokba?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!