Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyedülálló szülők: ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló szülők: ti hogy oldjátok meg a szexuális életeteket kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés

máj. 22. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor intéztem a felnőtt, amikor a gyereket elvitte az apukája. Úgy 2-3 hetente max 2 napra. Viszont semmi rendszer nem volt benne, nem nagyon tudtam tervezni.

Volt egy másfél éves kapcsolatom, hát így oldottam meg. Amikor a párommal voltam, akkor igyekeztem nem törődni a mindennapokkal. Persze elérhető voltam folyamatosan, ha bármi történne.

Egyszerűen muszáj kihasználni azt a kis időt és feltöltődni.

máj. 22. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van.
máj. 22. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy, megvàrtam, hogy "idősebb" legyen a gyerekem. Èrdekes, azóta viszont nem szeretnèk magam mellè + 1 gondot. Élem az èletem
máj. 22. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

#3 Nem kell összebútorozni, csak összejárni egy jó szexre.

#1 Akkor intéztem a felnőtt,... Hogy is van ez?

máj. 22. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Félbehagytam a mondatot, de a többség értette. Akkor intézem a felnőtt dolgaimat.
máj. 22. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A vibrátorommal. :D

Laza szexkapcsolatom volt, akkor találkoztunk, amikor a gyerek az apjánál volt.

máj. 22. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Én most végeztem a vibrimmel.

N

máj. 22. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm egy hozzá hasonló egyedülálló apukával oldja meg (az ismerős nő).

Össze tudták hozni hogy ugyanarra a hétre Essen amikor a másik fél intézi a gyereket, ilyenkor munka után egyből vagy az egyikük vagy a másik lakására mennek.

Mind a ketten tudják hogy ez nem kapcsolat de nem is akarnak többet laza kötődésnél és egy hetes intenzív szexnél.

máj. 23. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Mi történik akkor ha egy egyedülálló szülő napokra kórházba kerül és nincs aki a kisgyerekeire vigyázzon?

Kevés a rokon és idősek, senki nem tudja elvállalni hogy néhány napig vigyázz rájuk. Mi történik akkor hogy ha váratlanul kell kórházba mennie a szülőnek pl. baleset éri? Hol vannak addig a gyerekek?

Utaznál külföldre ketten a kisgyerekeddel pár napra ha egyedülálló lennél?

Tehát nem menne veletek senki, mert nem lenne de Te szeretnél pár napra elmenni vele akar külföldre is, közelebbi országokba?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!