Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Utaznál külföldre ketten a...

Utaznál külföldre ketten a kisgyerekeddel pár napra ha egyedülálló lennél?

Figyelt kérdés
Tehát nem menne veletek senki, mert nem lenne de Te szeretnél pár napra elmenni vele akar külföldre is, közelebbi országokba?
máj. 16. 15:29
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
90%
Hány éves a “kisgyerek”?
máj. 16. 15:42
 2/52 anonim ***** válasza:
98%
A nagyobbik lányom 4 éves múlt, vele simán elmennék kettesben, akár vonattal, buli lenne. A kicsi még nagyon kicsi, vele nem lenne élvezetes.
máj. 16. 15:44
 3/52 anonim ***** válasza:
8%
Nem, keresnék neki idehaza valakit, és egyedül mennék.
máj. 16. 16:10
 4/52 anonim ***** válasza:
95%
Simán, mentem is vele. Mi az akadalya nalad?
máj. 16. 16:12
 5/52 anonim ***** válasza:
95%

A nagylányommal simán. 3 éves.

A kicsi 8 hónapos, vele még nem mennék, de nekem nincs ilyen indíttatásom. Ha lenne, lehet hogy megerőszakolnám magam.

máj. 16. 16:14
 6/52 anonim ***** válasza:
73%
A kisgyerek 1 hónapostól a 6-7 évesig bármennyi lehet, de nagyon nem mindegy a kérdésre vonatkoztatva
máj. 16. 16:32
 7/52 A kérdező kommentje:
2 éves múlt.
máj. 16. 16:36
 8/52 anonim ***** válasza:
16%
Miert nem mindegy, 7?
máj. 16. 16:41
 9/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Angliából làtogattam vele ùgy Magyarorszàgra, hogy nem voktak màr ott közeli rokonaink. Tehàt kb egyedül voltam a gyerekkel, ismerősökkel talàlkoztunk
máj. 16. 17:57
 10/52 anonim ***** válasza:
93%

Miért, ebben mi a pláne?

1 gyerek 1 szülő felállásban a vilag végére is simán elmennék. Nincs abban semmi.

2 gyerekkel viszont már nem indulnék neki egyedül, ha nem muszáj. Nyilván ha egyedül lennék mint az ujjam, akkor hármasban is járnánk valahogy nyaralni.

máj. 16. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!