Utaznál külföldre ketten a kisgyerekeddel pár napra ha egyedülálló lennél?
Figyelt kérdés
Tehát nem menne veletek senki, mert nem lenne de Te szeretnél pár napra elmenni vele akar külföldre is, közelebbi országokba?máj. 16. 15:29
2/52 anonim 

válasza:

A nagyobbik lányom 4 éves múlt, vele simán elmennék kettesben, akár vonattal, buli lenne. A kicsi még nagyon kicsi, vele nem lenne élvezetes.
3/52 anonim 

válasza:

Nem, keresnék neki idehaza valakit, és egyedül mennék.
4/52 anonim 

válasza:

Simán, mentem is vele. Mi az akadalya nalad?
5/52 anonim 

válasza:

A nagylányommal simán. 3 éves.
A kicsi 8 hónapos, vele még nem mennék, de nekem nincs ilyen indíttatásom. Ha lenne, lehet hogy megerőszakolnám magam.
6/52 anonim 

válasza:

A kisgyerek 1 hónapostól a 6-7 évesig bármennyi lehet, de nagyon nem mindegy a kérdésre vonatkoztatva
7/52 A kérdező kommentje:
2 éves múlt.
máj. 16. 16:36
9/52 anonim 

válasza:

Igen. Angliából làtogattam vele ùgy Magyarorszàgra, hogy nem voktak màr ott közeli rokonaink. Tehàt kb egyedül voltam a gyerekkel, ismerősökkel talàlkoztunk
10/52 anonim 

válasza:

Miért, ebben mi a pláne?
1 gyerek 1 szülő felállásban a vilag végére is simán elmennék. Nincs abban semmi.
2 gyerekkel viszont már nem indulnék neki egyedül, ha nem muszáj. Nyilván ha egyedül lennék mint az ujjam, akkor hármasban is járnánk valahogy nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!