Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Életben mennyire fontos a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életben mennyire fontos a szex?

Figyelt kérdés

Fiúként nem akar összejönni. Életképtelennek számítok emiatt?

Eddig csak néhány szexben volt részem, normális kapcsolatom nem volt és már több év telt el az utolsó óta.

Úgy érzem sosem lesz komoly kapcsolatom.

El lehet lenni szex nélkül?

ma 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
39%
Az életben fontos. Halott még nem voltam és halottal se csináltam.
ma 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Fontos lételem minden egészséges embernek szüksége van rá ahogy nekem én is hasonló vagyok ugyan ezt érzem
ma 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Szex mennyire fontos neked az életben?

Sok dolog van amit ennél fontosabbnak tartasz?

Férfiaktól kérdezem: nektek fontos, hogy egynél több szexpartneretek legyen az életben? Mindenképpen ki akarjátok próbálni több nővel, hogy tapasztalatot szerezzetek?

Tehát az a szcenárió szóba jöhet/jöhetett volna nálatok, hogy megtaláljátok életetek szerelmét/az ideális társat/a másik feleteket (vagy ahogy tetszik), és vele maradtok halálotokig, nem vadásztok más nőkre "kiélem magam" alapon?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!