Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezes kozben mar az elejen megall tobbszor is hogy ne menjen el, vajon minden novel ilyen volt?
Kozbe is mondja hogy annyira jo neki hogy nem meri gyorsabban csinalni, tobbszor is megall hogy ne menjen el szinte azonnal, kenyesztetni is csak rovid ideig tudom mert akkor is vissza kell magat fognia hogy ne menjen el.
Nem tudom hogy ő vajon ilyen alapbol es minden novel ilyen volt, vagy miattam nem birja turtoztezni magat mert annyira jo velem neki?
Nem kezdő amugy, nem tudom ez szamit e. Sok noje volt.
Ő mindenkivel ilyen.
Ezt hívják korai magömlésnek. Olvassatok utána!

válasza:Lehet tényleg baromira izgatod és ennyire élvezi.
Én is voltam így,17 éves vékony lány,nagyon szűk puncival, csillogó szemekkel. Isteni volt, nagyon vissza kellett fognom magam. 40+F

válasza:Az evolúció során nem volt cél a férfiaknak elnyújtani, ezért megy másodpercek alatt is a dolog. Ennyit a miértjéről. Az lenne az abnormális, ha félóráig reszelnénk, eredmény nélkül.
Mondd meg neki, hogy egy kicsit élvezzen el + farokgyűrű. Nekem bevált. 2 perc alatt eljutok oda, hogy durrannék, a cucc már megindul egy kicsit, de megállok. Ezt csak 1x kell. Olyan, mintha kiengednék egy kicsit a túlnyomásból. Utána mehet, mint a gép. A farokgyűrű bent tartja a vért, amíg újra nem lesz erekció, mert egy kis élvezés után is képes lankadni.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
27 eves, a leghosszabb ido ami alatt szexualis kapcsolata volt az 3 honap. Evek ota nem volt senkivel. Vajon ha lefekszunk annak hamar vege lesz?
En nem tudok ugy lefekudni a parommal hogy nem furdok vagy zuhanyzok. Aztan amikor lefekudtunk egybol menni akarok furdeni..es olyan rossz hogy nem tudok hozzabujni mert egybol zuhanyozni megyek es aztan fekszek vissza hozza. Ez nalatok is igy van?
Másfél éve vagyunk együtt, eddig a kulcslyukon leskelődött, stb... Most nyaralunk, egy több szobás apartmannban, de az ajtónkban sajnos nincs kulcs. Már többször mondtuk neki, hogy nem illik rajraütésszerűen benyitni, otthon is az éjszaka közepén simán benyit...
Ahol az ágy is maximum 1.6, netalán legfeljebb 1.8 méter szélességű volt, nem szélesebb - azaz standard ágy - mégis meghittek/romantikusak, v. alkalomadtán szenvedélyesek voltak az együttlétek?
Mi a jelentése a szeretkezésnek? Mit vártok el közben a partnertől? Élvezitek mindig a s*xet? Vagy vágytok valami másra közben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!