Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretkezes kozben mar az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezes kozben mar az elejen megall tobbszor is hogy ne menjen el, vajon minden novel ilyen volt?

Figyelt kérdés

Kozbe is mondja hogy annyira jo neki hogy nem meri gyorsabban csinalni, tobbszor is megall hogy ne menjen el szinte azonnal, kenyesztetni is csak rovid ideig tudom mert akkor is vissza kell magat fognia hogy ne menjen el.

Nem tudom hogy ő vajon ilyen alapbol es minden novel ilyen volt, vagy miattam nem birja turtoztezni magat mert annyira jo velem neki?

Nem kezdő amugy, nem tudom ez szamit e. Sok noje volt.

tegnap 20:50
A kérdező szavazást indított:
Miattam
Valoszinuleg minden novel ilyen volt
13 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen 😁
tegnap 20:56
 2/13 anonim válasza:
51%
Ez sokaknál attol alakul ki hogy regebben sok prnot néztek és gyorsan le kellett zavarni, mert féltek a lebukástól és az agy megszokta hogy amint ingert kap el kell sülni a pisztolynak. Az mégrosszabb ha valaki a félkemény frkát ràngatja, mert akkor az is rögzül, hogy elég félig felállni és ugy is jo. Aztán husvér partnernél meg jön a bénázás.
tegnap 20:58
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Ezt ő mondta, hogy sok nője volt?
tegnap 21:00
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
Hú de idegesítő lehet vele a szex...
tegnap 21:01
 5/13 anonim válasza:
67%

Ő mindenkivel ilyen.

Ezt hívják korai magömlésnek. Olvassatok utána!

tegnap 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

Lehet tényleg baromira izgatod és ennyire élvezi.

Én is voltam így,17 éves vékony lány,nagyon szűk puncival, csillogó szemekkel. Isteni volt, nagyon vissza kellett fognom magam. 40+F

tegnap 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:
31%

Az evolúció során nem volt cél a férfiaknak elnyújtani, ezért megy másodpercek alatt is a dolog. Ennyit a miértjéről. Az lenne az abnormális, ha félóráig reszelnénk, eredmény nélkül.

Mondd meg neki, hogy egy kicsit élvezzen el + farokgyűrű. Nekem bevált. 2 perc alatt eljutok oda, hogy durrannék, a cucc már megindul egy kicsit, de megállok. Ezt csak 1x kell. Olyan, mintha kiengednék egy kicsit a túlnyomásból. Utána mehet, mint a gép. A farokgyűrű bent tartja a vért, amíg újra nem lesz erekció, mert egy kis élvezés után is képes lankadni.

tegnap 22:11
 8/13 Eric Griffin ***** válasza:
11%
Nagyon erős a francia válogatott a foci vb-n, mindenki ellen ilyen erősek voltak az utóbbi időben? Nekik is nagyon vissza kell fogniuk magukat, hogy ne zárják le hamar a meccseket. Remélem az angolok majd megnyerik azért végül.
tegnap 23:27
 9/13 JackDanielsz ***** válasza:
49%
Egyszerűen gyorslövetű. Mindenkivel ilyen volt. De a "legjobb" duma, hogy ez a te fantasztikus varázs puncid miatt van, hogy nem bírja ki. Kezdő vagy nem az meg ennél nem számít.
tegnap 23:36
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Lehet,de ez minden csak nem szex.nem csoda hogy nem kellett senkinek,egy nagy nulla az ember..
tegnap 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Evek ota nem volt senkivel, hamar vege lesz a szeretkezesnek?

27 eves, a leghosszabb ido ami alatt szexualis kapcsolata volt az 3 honap. Evek ota nem volt senkivel. Vajon ha lefekszunk annak hamar vege lesz?

Nem tul romantikus szeretkezes elott es utan furdeni nalatok ez hogyan megy?

En nem tudok ugy lefekudni a parommal hogy nem furdok vagy zuhanyzok. Aztan amikor lefekudtunk egybol menni akarok furdeni..es olyan rossz hogy nem tudok hozzabujni mert egybol zuhanyozni megyek es aztan fekszek vissza hozza. Ez nalatok is igy van?

Mi lett volna a helyes reakció arra, hogy a párom kamasz lánya éjszaka kopogás nélkül ránk nyitotta az ajtót szeretkezés közben, majd hosszasan...

Másfél éve vagyunk együtt, eddig a kulcslyukon leskelődött, stb... Most nyaralunk, egy több szobás apartmannban, de az ajtónkban sajnos nincs kulcs. Már többször mondtuk neki, hogy nem illik rajraütésszerűen benyitni, otthon is az éjszaka közepén simán benyit...

Lehet szeretkezni két méteren? Úgy, h. az (is) örömteli/élvezetes (nem hiányérzetet keltő, nem szűkösnek ható) legyen? Szerelmeskedtek már innen...

Ahol az ágy is maximum 1.6, netalán legfeljebb 1.8 méter szélességű volt, nem szélesebb - azaz standard ágy - mégis meghittek/romantikusak, v. alkalomadtán szenvedélyesek voltak az együttlétek?

Milyen a jó szeretkezés?

Mi a jelentése a szeretkezésnek? Mit vártok el közben a partnertől? Élvezitek mindig a s*xet? Vagy vágytok valami másra közben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!