Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexhez hol lehetne harmadik beszálló pasit keresni, milyen oldalakon érdemes keresgélni? Minden tapasztalat érdekelne. Lehetőleg fiatalabb.

válasza:

válasza:

válasza:goldengate
smpixie
adultpixie
vagy akár a gyakorikerdeseken
Voltam beszálló, alapos megbeszélés előzte meg ;)
49/F

válasza:mindenekelőtt közölném a naivabakkal
hogy csomó ilyen szopatós emberke lehet
előadják hogy meghívnak, aztán mennek a halogatások aztán egyszer csak " szivattunk te gyökér.. dehogy hívunk át" :D
hát krva vicces -.- szal vigyázzatok.
nekem 2 ilyen beszélgetésem is volt, az előbbiek csak pazarolták az időmet
utóbbi meg ezt csinálta amit írtam. szó szerint

válasza:nem tom mikor lettünk mi magyarok ekkora g*cik egymással, nem kéne!!
Egymást kéne tisztelni, már csak nagyapáink dédapáink miatt is akik háborúban harcoltak, és az összes többi sunyi szar országot utálni akik rosszul bánnak velünk, büdös szlovákokat, románokat stb.
ez a véleményem.

válasza:goldengate
Van fórum országrészre is.
Tudtok keresni ott is.
És nem mellesleg ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden tapasztalat érdekelne.
Egy ideje szemezgettem ezekkel a modellekkel és szinte minden eladó példány legalább 150.000-et ment, ami indikálná, hogy jók. Mik vele a tapasztalatok, mennyire "ráköltős"? Érdemes nézegetni, kb. 2 millió forintig?
Tegnap éjszaka volt egy anális szexuális kalandom egy férfival, ami eléggé felkavart lelkileg, és sok kérdés és kétely maradt bennem, és ezek után nem tudom nekem való-e az alkalmi, vagy bármilyen formájú szex... Mivel nincsenek meleg barátaim, akikkel erről...
Ha esetleg párra lel nagy lesz a lemaradás, mennyire nehéz behozni a lemaradásokat?
Hol érdemes keresgélni?
18 éves lány vagyok, és netes munkát szeretnék végezni az esti, OKJ képzésem mellett... Más állást sajnos nem találtam. Viszont nem tudom, hol érné meg keresgélni, egyáltalán megbízhatóak-e az ilyen állások? Érettségivel, ECDL bizonyítvánnyal, középfokú német...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!