Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond ha én nem igazán szeretem ha szopnak?
Nekem az nem ad akkora élvezetet, jobban szeretek benne lenni lent.
Ez jelenthet problémát egy kapcsolatban?
Csajok mennyire szeretnek szopni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#4 ...így lesz minden pasiból "volt" pasi 🤣🤣🤣
Bocsi, magas labda volt.
De a kérdezővel egymásra tudtok találni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Melyik a legizgatóbb az alábbiak közül?
Egészen a szüzességem elvesztéséhez térhet vissza ez a dolog, nettó 12-13 év. Már az első alkalommal sem jött be, pedig ügyesen csinálta az akkori csajom. Én szűz voltam, ő már nem. Teltek múltak az évek, egyéjszakás kapcsolatok, komoly kapcsolatok számos nővel...
Pedig volt már több partnerem is. Éreztem is, hogy másképp csinálják, de nekem valahogy ez nem kielégítő. Meg amúgy rossz érzés, hogy előttem térdel valaki, olyan mintha alámrendelődne, azt pedig nem szeretném. Más is van ezzel így?
Nekem sokkal jobb erzes egy szopas mint egy szex foleg egy jo fulldoklos melytorok imadom
Ha állsz, fekszel, ülsz? Kádban vagy te diktálod a másik szájába a tempót esetleg úgy, hogy a nő fekszik? Csak szájjal /kézzel /szájjal és kézzel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!