Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baránőm miért mondja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baránőm miért mondja?

Figyelt kérdés
Szex közben sokszor mondja hogy nem bírja hagyjuk abba vagy pózt váltsunk?
ma 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Várj, megkérdezem tőle.
ma 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tartalmas beszélgetéseitek lehetnek.

Szia, mizu?

Szia, semmi, veled mizu?

Semmi.

Eszünk?

Jaja.

ma 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Elzsibbad a lába...de akár meg is kérdezhetnéd.
ma 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem nem szokta mondani.
ma 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert elfáradt a bizonyos pózban?? Bocs, de ez elég világos, hogy kimerült, gondolom felül volt és lovagolt vagy gugolva fel-le… A megoldás is ott van, ha nem akarod félbe hagyni a szeretkezést, akkor váltsatok pózt
ma 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet az is, hogy tul sokáig tart nálatok egy menet, mert nehezen tudsz elélvezni. (Nem biztosan szexbajnok az a F aki orákig reszel!)
ma 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Miért lehet, hogy a baránőm nem élvezi a hüvelyi szexet?

A csiklóját élvezi ha izgaztom, de szexnél kezdetben általában kicsit faj neki, aztan pedig csak azt mondja, hogy nem érez semmit. Érzi, hogy feszül a hüvelye, de semmi egyéb. Mitől lehet ez, lehet-e rajta segiteni?

Baránőm szüzességét tervezzük elvenni, de elég 'nagy' vagyok, félek, hogy nagyon fájna neki, mit tegyek?

Elég nagy méretekkel áldott(vagy inkább vert) a sors keze (21/4.5), de barátnőm nagyon szűk, van már tapasztalatom elég (1.5 évig voltam az exemmel együtt), csak féltem, hogy ne legyen rossz emlék neki az első, mégiscsak megtiszteltetés, hogy én vehetem el (18 éves, es...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!