Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen gysjran élveztek el szex közben?
Csikló vagy hüvely orgazmus szokott lenni? Kort is ítjatok lègyszi.
Mèg csak 5 ször szexeltem de sose mentem el. Ez normàlis?
Csikló orgazmuson màr volt oràlis úton.
21L
én szinte mindig. még csak 5ször? akkor teljesen normális. ki kell tapasztalnotok egymást.
én kb 1 hónap után mentem el szex közben (petting közben már elmentem sokszor)
de vannak trükkjei, pl. lovaglópóznál izgasd a csiklód v vessetek be egy vibrátort. nagyon kevés lány tud, a csikló izgatása nélkül elélvezni!
Én 16éves vagyok, mikor a párommal szexelek, általában "kutyapózban" szoktuk csinálni, és én úgy szoktam a csiklómnál simogatni. De "lovagló pózban" gyorsabban el bírok élvezni.
Próbálj ki több féle pózt.:) És lehetséges hogy még nem mentél el. Mert vagy nem tetszett neked az a helyzet ahogy voltatok. :) Próbálkozzatok. Van időtök bőven.
Hány éves vagy?
én 20 évig úgy éltem, hogy soha sem volt orgazmusom. (maszturbációtól felizgulni sem tudok, tehát magamnak lehetetlen, az exeim meg 6 év alatt nem voltak elég ügyesek)
most végre van egy barátom, aki ha orálisan kényeztet, el tud juttatni oda, pedig én már azt hittem, nekem sosem lesz.. a szexet élvezem, de úgy elélvezni nem tudok (kézi csiklóizgatás ilyenkor nem jó) de dolgozunk rajta, bár én nagyon örülök annak is, ami van :)
20L
én 1,5 évig nem tudtam elélvezni a barátommal (sehogy) és színleltem...:(
fiatalok voltunk stb, nem megyek bele
utána egyszer részegen valahogy más pózba csináltuk, és azóta (3,5 éve) minden alkalommal elélvezek, volt olyan h miután berakta, 10 másodperc alatt!! :D
pedig azt hittem anno h ez nekem már sose jön össze
amúgy a titok annyi h lazulj el, és a párod se éreztesse azt h "jajj mikor mész már el"
amúgy csiklói orgazmusom szokott lenni
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!