Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti részegen mennyivel könnyebben feküdnétek le bárkivel?
én soha nem iszom,
de tény hogy egy részeg pasit könnyebb ágybavinni, sőt egy részeg heteró is le tud feküdni egy fiuval
19 évig nem ittam,utána 4x berúgtam,most újabb 19 évig nem tervezek.
A fejem nem tud berúgni,csak a testem és úgy mozgok,mint Jack Sparrow :D
Szóval semennyivel. Ha csak nem akaratomon kívül van...
Nem tervezel semmit, de azért ott zümmög a bogár a füledben azóta. :D
Figyelj, szituáció függvénye. Nyilván, ha egyedülálló vagyok, és tetszik egy lány, akit azért már ismerek valamennyire, akkor miért ne, ha ő is akarná? Ha kapcsolatban vagyok, akkor tabu eleve más nő, részegen meg pláne. Nem szoktam inni eleve, alig csak alkalmakkor, de még sosem csináltam f...ságot ittasan. Szerintem egy rakás ember csak rá keni a piára, ha félreqr. Az ne mmentség.
az alkohol tudatmódosító szer is lehet nagy mértékben, ez orvosilag igazolt.... vagyis bárki csinálhat hülyeséget alkohol hatására.
Lehet azért feküdtem le vele mert valaki másnak láttam nem? Elvileg valakit azona szilveszteri partin folyton az exem nevén szolítottam...
Egy kis gyík vagy, az az igazság....
Barátom 33 éves és volt 17 éves csaj, akit megdugott. Jó volt neki és a csajnak is. Kapcsolat nyílván nem lett belőle, nem is várta senki.
Nem kell úgy elájulni a korkülönbségtől, mindketten nemileg érettek vagytok, akkor mi az akadály???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!