Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csináljátok ezt Lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljátok ezt Lányok?

Figyelt kérdés
Ha írok nektek egy normális üzenetet, amiben érdeklődök az adott kérdésetek felé, segítenék választ adni, nem válaszoltok. Viszont amikor valami abszolút értelmetlenséget írok, nem érdeklődök, vagy kötekedő hangnemben fogalmazok, akkor rögtön válaszoltok, és belementek a levelezésbe. Szerintem nem kellene rinyálni, hogy titeket csak a bunkók és perverzek találnak meg többnyire, ha ilyesmire vagytok hajlandóak reagálni.. Tisztelet a kivételnek

2016. márc. 12. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ecsém... Azt mondd el nekem, honnan tudod, hogy ugyanazok reagálnak a pocskondiázásodra, mint akik nem reagálnak a "normális" leveleidre?
2016. márc. 12. 01:19
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem pont fordítva van. Normálisan, segítő szándékkal írva nekik szinte mindig visszaírnak. F
2016. márc. 12. 01:27
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Baromság előttem szóló... Igaz is lányok miért is?
2016. márc. 12. 02:23
 4/9 Trevor. ***** válasza:
19%
Úgy van!
2016. márc. 12. 06:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Első, nincs szüksègem lenèző hangnemre, amikor választ keresek. Egy nap 20-30 lánynak ìrtam normálisan, ebből 2-3 reagált ilyesmivel hogy "ok", "köszi", "jó tudni", egyik se volt hajlandó ennèl többre. Ha ezeket kinyomtatom egy papirra 8-as betűmèretben, az akkora helyet se foglal el, amivel kitörölhetnèm a se.gem.. többi lány meg, akiknek bunkón írtam, úgy válaszolt, hogy beszèlgetès indulhatott el, rövid (!) időre.. nem is csodálom ezek után, hogy nagyon sok fèrfitársam, bizonyos vèlemènyen van a nőkről..
2016. márc. 12. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkinek mindig válaszolok. Annak is aki kérdez, annak is válaszoltam aki a napokban letámadott (lehet akkor pont te voltál!) és annak a baromnak is aki bugyit és betétet akar tőlem vásárolni használtan (igen, ilyen hülyék is vannak :D )
2016. márc. 12. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy az olyan levelekre kevésbé válaszolnak, ahol összetett mondatokat írok. Pont, mint ez.

Ilyen mondatra meg válaszolnak. :D

2016. márc. 13. 00:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezentúl éljen a tőmondat, és nem az egyetemi szint!! :D
2016. márc. 13. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb 1 éve, hogy ismerkedtem ezen az oldalon. Az a tapasztalatom nekem is mint a kérdezőnek. Ha normális hangnemben írok valamit akkor arra nem érkezik válasz. Vagy csak nagyon lealacsonyító/ lenéző módon írnak vissza. A bunkó stílus meg nem én vagyok, így azt hagytam is. Ebből is azt a tanulságot vontam le mint a való életben. A lányoknak leginkább a neveletlen, beképzelt, nagyképű barmok jönnek be. Azokat akik normálisan szeretnének közeledni, kialakítani valamit azt már emberszámba sem veszik.
2016. márc. 13. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!