Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kedvenc póz (ok)? Miért pont ez (ek)? 21/l
Balalsó.
Meg az, mikor ülök, ő meg az ölembe ül, szemben velem.
Nincs külön dolog, ami nagyon, de nagyon fel tud izgatni, de azt szeretem, mikor egyszerre kettem símogatjuk a punciját. :)
24f
#1 misszionárius &kutya &lovagló. Mert ezekben a pózokban lehet a legkeményebben csinálni, ha ahhoz támad kedvem.
A férfi test, mellkas, illetve maga a pénisz látványa, tapintása, érzése (kéz+száj).
Amikor felveszem a karjaimba. Emelgetem a farkamon fel-le, lassan-gyorsan. Vagy keményen megpakolom és semmit sem tud csinálni, csak kapaszkodni belém és élvezni.
A legtöbb nőt sosem qrják meg így és eddig mind imádta. Tagadhatatlanul, mert általában a punci nedvük a bokámon is folyik ilyenkor:)
Misszionárius, kutya, lovaglók , kanál, 69 , lótusz. De Jessinek és az 5 - ös nek is jár a pont.. :D
Hogy miért!? Egyszerűen élvezem őket!!!! :D
Misszionárius és a lovagló. Mert itt lehet csókolózni közben.
22f
Kutyapóz, vagy lovagló velem szemben szétnyitott lábakkal. Az a legjobb.
Harisnyatartó, spricc, ami plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!