Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek a puni szag büdös? 22/L
Kérdező lehet hogy a csaj biszex vagy ilyenek és tud rendes választ adni
Csak segíteni akart xd
Pasa vagyok.
Ha a lány egészséges, szerintem illata.
Kicsit camambert sajt illat-íz. Ha szeretünk valakit, akkor szeretjük az ízét is.
Vannak különbségek, futottam már bele tényleg büdösbe, azzal a lánnyal nem volt több randi.
Lány írta már itt le, hogy függhet az intim illat az étkezéstől. Állítólag a hamburger nem tesz jót neki.
Gombásodás, fehér folyás és más betegségek esetén jelentkezik elváltozás, az általad említett büdösség is.
De nem vagyunk egyformák! Biztosan hallottad már a kifejezést, hogy "működik a kémia"! Ami az egyik embernek (pasinak) büdös, az a másiknak vonzó lehet.
De ti nők is így vagytok a pasik természetes testszagával. Ti is az orrotokkal választjátok a párt. Nézz utána! A feromon csodákra képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!