Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett férfiak! Ti hogyan viszonyultok ahhoz, hogy a korotokbeli nőknek már nem olyan hamvas a teste, mint egy tizen-huszonévesnek?
# 10: a kérdés arra vonatkozott, hogy hogyan viszonyultok hozzá, ha egy nő teste már nem olyan hamvas, mint tizen-huszonévesen. Eléggé nyilvánvaló a természet törvényei szerint, hogy a most 24 éves feleséged nem fog örökké huszonéves maradni, tehát benneteket is érinteni fog ez a kérdés.
Egyébként úgy merült fel, hogy nemrégiben negyven körüli nőtársaságban beszélgettünk az öregedésről, és volt olyan nő a társaságban, aki teljesen kétségbeesett az öregedése jeleinek láttán és meg van róla győződve, hogy már nem fog kelleni senkinek. Kíváncsi lettem volna, hogy mennyire lehet reális ez a gondolat, mert amúgy feltűnően csinos nő, de tény, hogy már nem olyan, mint egy huszonéves.
8:
Nem a 6-os vagyok, de amellett hogy majd ő is remélem válaszol, erre hagy írjak pár dolgot. Külsőre a nők önmagukhoz képest kb 18-25 évesen vannak a csúcson. Ugyanígy a férfiak inkább akkor már 28-35 évesen, de mindenképpen 7-10 évvel később jutnak a csúcsra, mint a nők.
Az hogy csúcson lenni úgy értem, hogy akkor a legvonzóbbak külsőre az ellenkező nem szemében egész életük során önmagukhoz képest.
Miért van, hogy régen a házasságok +90%-ában a férfi idősebb volt kb 5-15 évvel? Szerintem jórészt ezért.
És ide jön az, hogy nem, a 36 éves férfi nem cseréli le a 24 éves feleséget tíz év múlva, ugyanis ez pont jó kor-párosítás arra, hogy majd együtt öregedjenek meg. Amikorra a férfi cerkája már nem áll fel természetes okok miatt, addigra a nő is megráncosodik annyira, hogy a cerka ne is akarjon felállni így, hogy durván tíz év a korkülünbség. Pont tökéletes.
Az öregedés természetes folyamat lenne...nem?
Persze amit lehet meg kell tenni, egészséges étkezés, sport, fodrász, szolid smink. De ezt magamért teszem, a testi- lelki egyensúlyomért nem pedig azért, hogy felvegyem a versenyt a huszonévesekkel. Szánalmas lenne.
13: Talán rosszul fogalmaztam, ebből volt a félreértés. Nem úgy értettem, hogy a 36-24 éves párnál 10 év múlva szűnik meg köztük a szexualitás. Hanem kor írása nélkül írtam azt, hogy majd egyszer később közösen múlik ez el nekik. Mondjuk amikor a férfi 55, a nő 45 lesz, vagy a férfi 60, a nő 50. Nem írtam kort, de ilyenre gondoltam.
14: Nem csak szociológia. Biológia is. Egy nő, akármennyire is önállósodik, attól még olyan durván 18-27 éves korában tudja a legesélyesebben egészséges gyermek(ek)kel megajándékozni a férfit.
Lehet megvolt a válaszod arra, hogy régen miért a férfi volt az idősebb, de a szociológia nem magyarázza azt, hogy manapság is miért tartja minden férfi korosztály többsége 18-60 között a 18-25 éves nőket a legvonzóbbnak. Igen, dugnának idősebb nőkkel is, de két ugyanolyan belsejű nő közül előbb választanák a 25, mint a 40 évest. Biológia.
15:
"Az öregedés természetes folyamat lenne...nem?"
A fiatalsághoz, termékenységhez, puhasághoz, szépséghez való vonzodás természetes lenne...nem?
18- as. Természetes a széphez és a fiatalsághoz való vonzódás. Igazad van. De természetes, hogy ez el is múlik.
Ha nem így fognám fel a saját életem nehezíteném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!