Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Létezik szerintetek olyan lány, aki élvezi és felizgul tőle, ha egy ismeretlen előtte maszturbál? Akár nyilvános helyen, pl. vonat.
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 21:29
1/16 anonim válasza:
Imádnék egy ilyen lányt! :) Ha vagy, írj nekem :)
2/16 anonim válasza:
Nem hiszem, ez inkább ijesztő és taszító tud lenni.
4/16 anonim válasza:
Engem Siman ! ( Bar en meg fiatal vagyok)
6/16 A kérdező kommentje:
Pl. átlagosan, de figyelemfelkeltő szép tekintete lenne :)
2016. jún. 21. 22:13
7/16 anonim válasza:
ne elsőnek írjatok lányok,hanem,nekem nekem xDD
8/16 anonim válasza:
1., valami értelmezési problémával küzdesz? A kérdező férfi...
Egyébként nem ajánlatos nyilvános helyen, pláne nem tömegközlekedésen ilyet csinálni. Ezeken a helyeken gyerekek lehetnek...ráadásul fel jelenthetnek közszemérem sértésért.
Ha a buszon velem szemben ülne egy srác, aki szimpi, és elkezdünk szemezni, majd hirtelen rárántana, én egyenesen undorodnék, és biztos feljelenteném!
Ez 2 emberre tartozik!!! Ne legyetek már ilyen undorítóan közönségesek...
10/16 A kérdező kommentje:
Na ebben is van valami ! :D
2016. jún. 21. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!