Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a párotok kedvéért benne lennétek?
Figyelt kérdés
Nagyon fel tud izgazni, ha borotválkozom ott lent. Ha lenne párom, mennyire lenne ciki megkérni, hogy segítsen benne? Biztosan szexbe torkollna az akció, legalább is részemről. :) erről mi a véleményetek?
23N
2016. jún. 22. 20:05
3/14 anonim válasza:
Én félnék hozzá nyúlni, hátha megvágom...
4/14 A kérdező kommentje:
3-as, ezek szerint csak nézőként lennél jelen esetleg? :D
2016. jún. 22. 20:11
5/14 RRR válasza:
simán
és leellenőrizném nyelvel,hogy elég sima lett-e
6/14 anonim válasza:
Mi a véleményem? Az, hogy már régóta tervbe vettem, hogy egyszer az életben megcsinálom. Csak nincs rá alany.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Azt hittem, inkább komikus lenne, de ezek szerint tévedtem. :)
2016. jún. 22. 20:25
8/14 anonim válasza:
A fenéket komikus, inkább izgalmas kis játék :)
9/14 anonim válasza:
Inkább kis izgalmas játék!!
Elöttem kéne hogy csinalja majd a habot intézném én....
10/14 anonim válasza:
Mi csináltunk már ilyesmit. Aztán már csak a néző státusz maradt mindkettőnknek, mert nem érezzük stabilnak a borotvát a kezünkben olyankor.
Mindig egymás előtt borotválkozunk. Szinte már nincs is szexuális töltete a látványnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!