Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez noi orgazmus volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez noi orgazmus volt?

Figyelt kérdés
A parommal 1 eve vagyunk egyutt sosem sikerult az orgazmus...sokszor kellett pisilnem de en nemtudtam h az orgazmus es visszatartottam de azon kivul nagyon elvezem vele a szexet...komoly kapcsolatunk van vagyis egyutt tervezzuk mar a jovot...jovore tavasszal koltozunk ossze egyutt csehorszagban...nos es en sokat kutakodtam a neten az orgazmus utan mert o mindig csalodott volr h nem mentem el...es en mindig aztmondtam neki h nem mindegyik no kepes az orgazmusra es fogadja el...o ebbe beletorodott de en nemnagyon mert enis elakartam menni nos en nagyom sokat gyakoroltam probaltam ugy csinalni ahogyan az internet alitotta...csinaltam fel oraig a kezem majd elzsibad de sikerult...nemvolt nagy spriccolas de lehetseges hogy pisi volt? Es most ha vsinalom 2 perc es elmegyek...hiaba voltam elotte pisilni es 10 perc alatt 4x is elmegyek de nemnagy spriccolas inkabb kozepszintu...de nemvagyok benne biztos h az noi orgazmus...lehet hogy pisi? Mert azt is olvastam hogy olyankor rangatozunk...de en vegkepp nem rangatozok csak nagyon lukteto erzes ja es a szexben ha pisilnem kellett mindig vissza tartottam :D de mostvegkepp nemtudom egyszeruen kitor belolem es spriccolok:D ez orgazmus?

2016. jún. 23. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Kicsit kevered a fogalmakat. Az orgazmus meg a spriccelés nem ugyan az a lanyoknál.
2016. jún. 23. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hibasan irok de az azert van mert szlovak vagyok:) csak megtanultam magyarul par barataimtol es talaltam ezt az oldalt ami nagyon tetszett es gondoltam negkerdezem :)
2016. jún. 23. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Spriccelni a fiúk spriccelnek orgazmuskor, a nők kis része élvez úgy el, hogy spriccel szóval, ahogy az eslő írta
2016. jún. 23. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Kicsit vitatkoznék diesel-lel. Kedvesemnél a spricc mindig együtt jár az orgazmussal 😃 persze hallottam már én is olyanról akinél nem.

Mindesetre élvezet szex közben az ember nem tud pisilni. Szóval ami nálad volt/van az nem pisi. Gondolom nem is olyan a szaga, színe...

2016. jún. 23. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
+ van spriccelés is. Akár hatlnas sugárban,nem csak bőséges áradás 😊
2016. jún. 23. 10:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Hat jobban megfogalmazni nemtudtam...:( de remelem ertheto amit irok
2016. jún. 23. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Érthető amit írsz,de ha kétségeid fenntartásaid vannak akkor nem vagyok benne biztos, hogy te orgazmust élsz át.

Mert ha eddig nem volt benne részed és most átélted akkor tudnád biztosra tutira , mert az az érzés annyira frenetikus gyönyörű érzés testben lélekben,hogy ha átélnéd tudnád na ez az volt most..De kételkedsz..

Érezni meg csak te tudod mit éltél át..

N.

2016. jún. 23. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!