Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el álmaim férfiját?
Nagyon szerelmes vagyok egy férfiba ,aki sajnos sose lehet az enyém,mert sajnos nős :( . De nagyon szeretem . 2 éve,hogy nem múlik el ez az érzés felé.
Hogy felejtsem el?
Foglalkozz magaddal,és legyél boldog nélküle! Amúgy is minek tepersz egy ilyen fazon után,aki le sem szar,csak üritésre vagy jó?!
Beteg a világ meg az emberek,komolyan! :( :(
De nem érdekel rajta kìvűl senki sem !
Nincs még egy olyan férfi,mint ő!
Mi az hogy nincs.A te fejedben nincs mert nem akarod hogy legyen,Sőt azt mondom hogy van nála jobb is.S hogy mitől jobb?
Hogy ő még szabad is pluszban.
Ha nem lehet a tiéd,addig vársz még megöregszik és özvegy lesz?
Cselekvés képtelen vagy.Vagy akarat hiányos.
Teljesen mindegy.Keress egy másik férfit és kezdj egy kapcsolatot.
Hidd el utána úgy elfelejted a pasit ahogy illik.
Ismerkedj!
Hogyne lenne!!
Sőt még jobb is!!!
Hidd el!!
De persze magyarázd be ezt magadnak,és maradj szeretői státusztban évekig,sok boldogságot! Szerinted ha feleségét meg csalja veled,téged nem fog, ha elválik is amire várhatsz, ez egy gyáva ember,nem Férfi,még gyerek az is marad,mert nem vállalja azt amit csinál,gyáva p.cs.
Majd írj légyszi 5-10 év múlva,mi lett ebből,mi van Veled.Sok boldogságot! :)
Rossz hírem van. Én férjezett nőt szeretek. (pasi vagyok.)
10 éve vége, de nem múlt el. Sosem fog!
Nincs még egy olyan férfi,mint ő!
hogyne lenne még olyan hónaljszag, és ostobaság, mint a tibinél
irány egy romkocsma
Én fél éve találkoztam az Adoniszommal :D
Aki szintén nős... :(
Könnyű azt mondani, hogy ismerkedj másokkal stb... Én sem tudom kiverni a fejemből ! Bár idővel biztos könnyebb lesz (bár én minden héten találkozom vele😩)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!