Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy férfi , akit párszor láttam az utcán. Majd feltűnt,hogy elég feltűnően néz,köszönt is.Eleinte nem foglalkoztam úgy vele. Aztán a buszra felszálltam ,leùltem,ő még kinnt cigizett,aztán felszállt ő is ,és leült mellém. Pedig volt még egy csomó üres hely.De nem értem ,ha tetszem neki miért nem kezdeményezett?
És én mit tehetnék ilyen helyzetben? Hogy bátorìthatnám őt?
Egyébként nem ismerem őt.
2016. jún. 24. 21:21
1/4 anonim válasza:
Kezdeményezz te!!
Beszélges vele hogy merre utazik,hol dolgozik,stb.Ha jobban megismertétek egymást akor el fog hivni randizni
2/4 A kérdező kommentje:
Én már annyiszor belebuktam az ilyen kezdeményezésbe. Amilyen szerencsém van úgyis foglalt. De ő miért nem lép?
2016. jún. 24. 21:48
3/4 anonim válasza:
Beszélges vele tud meg a nevét.keres rá facebookon hogy kapcsolatban van-e vagy van-e közös kép rola meg a baratnöjéröl.Ha nincs akor nem foglalt.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja egyébként ő villamosvezető annyit tudok. Kerestem facen ,de nem találtam. :(
2016. jún. 30. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!