Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek fordult már elő ilyen?
Figyelt kérdés
Mondjuk párszor láttatok valakit és egyből megtetszett az illető. Úgy érzem ez szerelem első látásra. Veletek történt már hasonló?2016. jún. 25. 21:11
2/6 anonim válasza:
Igen, de amilyen heves nagy szerelem volt az elején, úgy illant el hetek alatt.
3/6 October15 válasza:
Fuh belegondolva azért ez egy eléggé erősen kétértelmű és nem feltétlenül törvényes megfogalmazás volt. XD
4/6 anonim válasza:
A megtetszett és a szerelem nem ugyanaz. Megtetszeni tetszett már olyan akit csak párszor láttam/hallottam is, de az nagyon messze van a szerelemtől.
5/6 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló is írta, az hogy tetszik valami és a szerelem között nagy különbség van.
Ne tudok valakibe szerelmes lenne ha csak párszor láttam, annak ellenére, hogy külsőleg vonzó és megmozgatja a fantáziámat.
6/6 anonim válasza:
Nekem most is ilyen a helyzet. Megismertem egy sràcot, ès az első pillanattól kezdve éreztem valamit.
Szóval igen előfordul az ilyen. De két külön dolog az h tetszik, vagy h szerelmes lettél belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!