Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire hulye lenne a csaj,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire hulye lenne a csaj, hogy eljonne satrazni a hegyekbe, mikozben van baratja?

Figyelt kérdés

Ugyanarra az egyetemre jarunk, en phd-ra, o mesterkepzesre. 30 vagyok, o 24 eves. Joban vagyunk, beszelgetunk, tudja, hogy tetszik nekem, de van baratja... Elhivtam satrazni a hegyekbe par napra. Tetszett neki az otlet, el is jonne ugy , hogy a baratjanak azt hazudna, hogy ez ido alatt a baratnoivel lesz.

Letezik, hogy azt hiszi, hogy csak baratkent megyek el vele? Tobbszor utaltam ra, incselkedtem vele, hogy mennyire szexi, stb. de o csak nevetve azt mondta, hogy de bolond vagyok. Lehet, h nem fogja fel ezek utan egy csaj, hogy barmi megtortenhet a satorban?

2016. jún. 28. 01:21
1 2
 1/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
18%
És ha megtörténik és nem akarja az bűncselekmény.:D
2016. jún. 28. 01:22
 2/15 A kérdező kommentje:

Es meg el is jonne...

Ha baratkent tekint ram, miert hazudik a pasijanak?

2016. jún. 28. 01:23
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerinted te különb vagy, ha elhívtad, tudván, hogy van valakije?
2016. jún. 28. 01:24
 4/15 anonim ***** válasza:
Lehet le akarja cserélni és most akarja megcsalni, veled :D
2016. jún. 28. 01:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Szoktad nézni a Csupasz túlélőket (?) na, érezd magad úgy .
2016. jún. 28. 01:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért remélem haver, hogy ha a csaj nem akarja, akkor nem fogod megerőszakolni.
2016. jún. 28. 02:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, milyen naiv a csaj, előtte mondd meg neki, hogy úgy jöjjön el, hogy te rá fogsz mozdulni. Az egy dolog, hogy a szerencsétlen potenciálisan elég idióta, de te meg ne legyél utolsó aljas s..ggfej, hogy kiviszed a semmi közepére, távol minden embertől, aztán elkezdesz nyomulni rá...
2016. jún. 28. 03:34
 8/15 anonim ***** válasza:
16%
Egyszerűen csak ribi a csaj. Dugd meg!
2016. jún. 28. 07:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Phd -ra jár, 30 éves és erre szorul rá... ráadásul egy ilyen oldalon kérdezget :)

Barátom csinálhatsz még 25 diplomát, az biztos élni azt nem tanítanak meg.

2016. jún. 28. 08:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Tökre átérzem, én is csináltam ilyet egy haverommal, csak mi nem sátrazni mentünk. Nem is gondoltam sose, hogy rám akarna mozdulni, de megtette. Naiv vagyok az ilyen jelzésekez, lehet a csajszi is az. Ha most nem veszi a lapot, majd legközelebb fogja.
2016. jún. 28. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!