Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez lehetséges, és nekem még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehetséges, és nekem még csak fel se tűnt?

Figyelt kérdés

Páromnak panaszkodtam hogy valamit nagyon rosszul csinálhatok ha még nem sikerült elélveznie egyszer sem orálnál... És ma reggel kinyögte hogy mindig elélvez csak sokkal előbb mint ahogy a számba veszem vagy a kezemet használom... Van hogy 'kifárad', majdnem elalszik, akkor lehet ez azért van. Eddig azt hittem, lehet annyi előváladék a gatyáján.

Azt szeretném tudni, hogy késleltethetnénk picit, hogy akkor sikerüljön mikor én foglalkozom vele...

2016. jún. 30. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha hamarabb elmegy mint hogy csinálnod akkor eddig hogy hogy nem vetted észre az ondót a péniszén? De ha más nem érezned kellett volna... Az ondónak elég erőteljes "szaga" van és ízét se lehet összekeverni mással..... Esetleg megpróbálhatjátok az orgazmus kontrollt oda vissza nagyon jó játék. Rengeteg ötlet és videó van neten. Nézzetek szét. Hajrá!!!!! 22 N
2016. jún. 30. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:

En sem ertem hogy nem veheted eszre hogy konkretan ott tocsog korulotte a cucc egy centire a szadtol. Mennyit kommunikaltok ti? Mennyire figyeltek egymas testenek a jelzeseire? Gyanitom semennyit. Nem is ertem. Ezutan a felkemeny vagy petyhudt peniszt sz*ptad es vartad a csodat?

A pasi korai magomlesben szenved, ezen foleg o tud segiteni sok gyakorlassal.

2016. jún. 30. 08:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Viszonylag tapasztalatlanok vagyunk még, mi vagyunk egymásnak az első, kb 2 hónapja orálozunk. Azt észrevettem hogy a gatyáján foltok voltak és nedves meg nem teljesen kemény de a nedvességet az előváladéknak gondoltam, azt meg hogy nem áll teljesen annak hogy talán most nem vagyok elég jó...
2016. jún. 30. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt a sracnak kellene megoldania. Nezzetek utana, hogy a korai magomlest hogyan lehet orvosolni.

Pl maszturbacioval elhuzza a az orgazmist, vagy pc izom erosites.

2016. jún. 30. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez abból a szempontból jó, hogy megtanítja, hogy a szexualitásban a gátlásokat le kell(ene) küzdeni. Ha valaki előtt a testünk meztelen, nem szégyen bármiről is nyíltan beszélni. Arról is kellett volna a fiúnak, hogy bocs bébi, de nálam ez már elsült.. mert így hagyott abban a hitben, hogy nem jól csinálod, elbizonytalanodtál. Főleg, hogy most tapasztaljátok meg az egészet.

A korai magömlésnek sok oka lehet, de mint az előző hozzászólók is írták, egy egyrészt a párod magának tudja kontrollálni, meg kell tanulnia ehhez pedig a saját testét a reakcióit meg kell ismernie.

De mindenképpen jó, hogy kezdeményezted a beszélgetést, és remélem sikerülni fog amit szeretnétek.

2016. jún. 30. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!