Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ha szinglik vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha szinglik vagytok nehéz ágyba csalogatni titeket mondjuk egy buli után?

Figyelt kérdés
Kort is

2016. júl. 1. 13:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Piával bármit meg lehet oldani...
2016. júl. 1. 14:03
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Csalogatni? Jesszus. Én választom a férfit, nem ő engem.
2016. júl. 1. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
kivéve, ha a férfi nem választ, hanem megvesz ;-)
2016. júl. 1. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell csalogatni. De nem adom könnyen magam akármilyen részeg vagyok... Ha nem akarok dugni akkor nem fogok. És alap hogy idegentől nem fogadok el italt. 22 N
2016. júl. 1. 14:13
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ferfirol beszeltem, nem egy kozonseges pocsrol ;)
2016. júl. 1. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
2...te választod ki? :D Bocs, én választalak ki téged maximum, azzal hogy odamegyek. Elképzelhető, hogy nem jövök be neked aztán koccolok, de egy srácnak is vannak ám igényei, aminek vagy megfelelsz vagy nem. Nyilván egy éjszakásnál ez minimális, nem úgy mint egy randinál.
2016. júl. 1. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Azt próbálkozásnak hívják :)
2016. júl. 1. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:
A közönséges p.cs aki a Uniformodat veszi :-) Ne legyél álszent
2016. júl. 1. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Behalok ezen a ki, kit választ baromságon. Ha egy férfinak tetszik egy nő, akkor - jobb esetben - odamegy hozzá, és ha kölcsönös a szimpátia, akkor alakulhat valami. Egyéjszakás, randi, stb. Viszont számtalan esetben láttam már, hogy a nő próbálkozott ismerkedni a pasival. Azonban egyik nemet sem kell tárgyiasítani, felesleges hülyeség.

A kérdésre válaszolva, ha szingli voltam, plusz akármilyen részeg, nem feküdtem csak úgy le egy buli után idegennel, az egyéjszakás nem az én műfajom. Akkor inkább egy jó szexkapcsolat.

21/L

2016. júl. 1. 14:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Mit választasz te? A férfi kiválaszt, te meg eldöntöd, hogy megdughat-e. Hiába "választasz" te ki valakit, ha az le se sz*r. Akárhogy is nézem ez erős 50%.

2016. júl. 1. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!