Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Ismerek egy párt,29 éves nő,20 éves pasi...és jól megvannak :D
2/12 anonim válasza:
bocsi de nem kezdek gyerekkel ...
3/12 anonim válasza:
Én 20 évesen voltam 36 éves nővel szóval van akinek bejönnek a fiatalabb pasik is. 26/F
4/12 anonim válasza:
Ahhoz nagyon férfinak kell lennie, hogy felkeltse az érdeklődésemet egy ilyen idős fiú. Mondjuk 21 éves volt már, de ő férfiasabb volt, mint bárki, akivel eddig találkoztam.
29/n
5/12 anonim válasza:
Önmagában az életkor kevés, ha bejön kívül belül akkor talán. De most úgy őszintén, nekem az kevés, hogy egyszer-kétszer lefekszik velem, "kipróbál" ha úgy tetszik. 36N
6/12 anonim válasza:
20 eves vagyok nemrég együtt voltam egy 35 évessel ugyhogy nem kizárt
7/12 anonim válasza:
Kis fiú?
Nem köszönöm.Már több is bepróbálkozott.De mind gyerekes és komolytalan volt.Pedig Én egy nagyon laza nő vagyok.
30 körüli nő.
8/12 anonim válasza:
Írhattok nekem is, hölgyek! ;)
19/f
9/12 anonim válasza:
Ez no fuggo, meg attol is fugg hogy bejon ea pasi a nonek, biztos van aki lefekudne a pasival ha bejon neki es olyan is biztos van akinek ha be is jon a pasi nem fog lefekduni vele mert nem akarja a no, habar egy kis szeditessel meg elerheti a pasi... ;)
Sajat tapasztalatbol mondom, van akinek bejonnek a fiatalabb sracok, nem reg egyutt voltam par honapig egy 29 eves novel. 21/F
10/12 anonim válasza:
Én 18 évesen egy 30 éves japán nővel vesztettem el a szüzességemet. Jártunk egy évig, aztán a korkülönbség meg egyéb más okok miatt szétváltunk. Vannak ilyenek. 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!