Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem tudom elveznia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudom elveznia szexet? (20 eves lany)

Figyelt kérdés
15 evesen volt az elso baratom, aki rendszeresen 'kovetelte'. Napi 2x is akar, de gyuloltem mert nagyon sokaig birta es egyaltalan nem elveztem. Vele voltam 3 evig, sosem mertem megmondani hogy utalom.. csak turtem minden nap. A szakitasunk ota voltam meg 2 fiuval, az egyikuknel ereztem kellemeset ujjazasnal a masiknal off. Semmi.. mindenre erzeketlen vagyok. Most megint van baratom , 4 honapja, de sajnos nala sem sikerul. Eleg idot szan ram mindenhogy, birja,turelmes... de semmi. Nagyon durvan rosszul erzem magam emiatt , tonkreteszi a mindennapjaimat. Soha eletemben nem nyultam magamhoz, pedig sokan mondtak hogy az segit , de valamiert undorodom tole.

2016. júl. 1. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Pszichológus segítene szerintem.
2016. júl. 1. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Megkérdezed mi a baj.

Aztán magadnak alatta le is írod jó sok sorban hogy mi a baj...

Menj el pszichológushoz. Ha nem tudod élvezni a szexet az a jövőben is jó nagy baj lehet amikor valakivel kapcsolatban akarsz lenni

2016. júl. 1. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

3 évig voltál úgy vele, hogy csak tűrted és sosem mondtad meg, hogy ezt nem szereted?

Valószínűleg ez kihat azért most is.. nem értem, hogy miért kényszerítitek magatokat olyan helyzetbe amit nem is igazán akartok... egyre több ilyen 20-30-as éveiben járó nőtől hallom ezt élőben is..

Ki kéne kísérletezned vagy kísérleteznetek, hogy mi az amit szeretsz és jól esik benne, és arra fókuszálni. Aztán idővel továbbléphettek. A párod megértő és türelmes volt veled, így biztos, hogy segítene ebben is.

A masztitól viszont nem tudom miért undorodsz, az együttlétekben sem szoktál "magadhoz" nyúlni?

2016. júl. 1. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp pszichológus. Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én tudom is, hogy mitől van ez. Az a tanácsom, hogy tényleg olyannal csináld legközelebb akiben megbízol és türelmes:) Egy idő után menni fog! Sok sikert!
2016. júl. 1. 23:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Az egyuttleteknel sem szoktam soha. Rendben. Koszonom a valaszokat. Minden bizonnyal akkor a regi dolgok miatt lehet. Bar en nem gondoltam volna hogy effele dolog befolyasol fizikalisan is.
2016. júl. 1. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy olyan partner kellene aki türelmes veled és érti is a dolgát.
2016. júl. 2. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!