Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom elveznia szexet? (20 eves lany)
Megkérdezed mi a baj.
Aztán magadnak alatta le is írod jó sok sorban hogy mi a baj...
Menj el pszichológushoz. Ha nem tudod élvezni a szexet az a jövőben is jó nagy baj lehet amikor valakivel kapcsolatban akarsz lenni
3 évig voltál úgy vele, hogy csak tűrted és sosem mondtad meg, hogy ezt nem szereted?
Valószínűleg ez kihat azért most is.. nem értem, hogy miért kényszerítitek magatokat olyan helyzetbe amit nem is igazán akartok... egyre több ilyen 20-30-as éveiben járó nőtől hallom ezt élőben is..
Ki kéne kísérletezned vagy kísérleteznetek, hogy mi az amit szeretsz és jól esik benne, és arra fókuszálni. Aztán idővel továbbléphettek. A párod megértő és türelmes volt veled, így biztos, hogy segítene ebben is.
A masztitól viszont nem tudom miért undorodsz, az együttlétekben sem szoktál "magadhoz" nyúlni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!