Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenyugodnék? Esetleg tapasztalat?
Na tehát van barátnőm, több éve. Nagyon bejön egy lány jó ideje. Kínoz a dolog, mert szeretném vele "azt", de nem vagyok hűtlet, sosem csaltam egyik barátnőmet sem.
A kérdés inkább kíváncsiság.
Mi lenne ha lefeküdnék azzal a lánnyal? Megszűnne bennem ez a vágyódás? Nem érezném ezt az erős vonzalmat iránta utána már? A tiltott gyümölcs meglenne...
Mi van/lehet az után, ha megtörténik ilyesmi?
Az hogy mit éreznél a második lány iránt változó....
és amúgy teljesen irreleváns... a lényeg hogy bűntudatod lenne még ha el is nyomod magadban.
Az viszont mindenképp hatással lesz a jelenlegi kapcsolatodra és mértékétől függően még a második csaj iránti érzéseidre.
Ha annyira le akarsz vele feküdni, szakíts...még NEKED is jobb lesz úgy.
Másnapos vagyok, és lusta. :D
Sapka nyáron?
Ha mondani valója nem idevaló akkor magyarázz.
Amúgy mondatot nagy betűvel kezdünk. XD
Általánosítasz, és szellemi szinteket vitatod?
Igen biztos nem egy szellemi síkon mozgunk. :D
Valószínű azért vagyok másnapos, mert mindig iszom. Ügyes. Amúgy nem, de ha már személyeskedsz akkor elmondom, évente kétszer rugok be.
Inkább arról beszélj, hogy miért buzdítod arra, hogy ha kiakar próbálni dolgokat, akkor az lehet hogy veszélyes, és inkább beszéljen a párjával, hogy ő kalandokra vágyik. Mert persze minden dugás egyforma, de azért dobja el ha félre akar menni. Dobjon el valamit egy másik ugyanolyanért, amit valószínű megfog bánni.
Remek.
Másik kérdésben ha ne is ilyen válasz írtak, ott írtad hogy nem buzdítsák megcsalásra dolgot.
Ok megcsalás rossz, de akkor nem értelek. Miért lépjen ki egy kaland miatt?
Senki sem általánosított, azt pedig végképp nem mondta senki, hogy állandóan iszol, ez valamilyen kényszerképzet lehet...de nem szeretnék vitafórumot nyitni egy kérdés alatt, így elnézésedet kérem, hogy egyáltalán elkezdtem.
Szóval: a véleményem az, hogy ember és ember közötti kapcsolatban az őszinteség és a korrektség a mérvadó, nem pedig azok a kérdések, hogy egy kaland miatt el kell-e dobni egy kapcsolatot. Nyilván ennek lehet egy olyan kimenetele is, hogy a kérdező - ha úgy dönt - közli a párjával a helyzetet és a párja azt mondja, hogy őt ez nem zavarja, csinálja csak nyugodtan, legyen akkor átmenetileg nyitott a kapcsolat. Erre azért olyan túlságosan számottevő esély nincs, lássuk be. Innentől fogva az, ha úgy megy félre, hogy annak az alapvető kiindulópontját nem hozza a párja tudtára, az minden, csak nem korrekt. Mert egy ilyen helyzetben a párjának kell a lehetőség, hogy dönthessen, viszont ha csak simán megcsalja, akkor a kérdező dönt a párja helyett...kérdés az, hogy a kérdezőnek mi a fontosabb: a saját jóérzése egy feltételezett eseti öröm által, vagy hogy egyenesen tudjon a párja szemébe nézni...ez a véleményem, számomra az ilyen helyzetekben való tisztességes heytállás különböztet meg egy férfit egy kisfiútól, vagy ha úgy vesszük, egy embert egy valami egészen mástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!