Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondja a baratom h telhetetlen vagyok?
Figyelt kérdés
en altalaban leszopom ,o viszont sosem akar kinyalni,es nem haggya h elmenjek. aztmondja telhetetlen vagyok es megkene elegednem azal amit ad. szerintetek?2016. júl. 3. 17:06
1/12 anonim válasza:
Ez hülyeség! És baromian önző! Hagyd a francba és legyél velem!
Én cserébe kinyallak és akkorát fogsz élvezni mint ide Lacháza!
F.
2/12 anonim válasza:
te se csináld neki...
kicsit önző...
23F
3/12 anonim válasza:
Elég bunkó a barátod , imádom viszonozni a kényeztetést , de általában én kezdem egy alapos nyalással
4/12 RRR válasza:
mert egy barom
ez nem férfi,hanem egy agybeteg
5/12 A kérdező kommentje:
engem meg sosem nyaltK ki :D
2016. júl. 3. 17:13
6/12 anonim válasza:
Most már csak arra az ütős indokra vagyok kíváncsi, ami összetart titeket.
Szóval: Miért is vagy vele?
7/12 anonim válasza:
A pasid egy önelégült f.... Már ne haragudj kedves kérdező... De mi az már hogy Ő majdnem elvárja és tök alap dolognak tartja hogy Te leszopod és Ő gondolom el is élvez... De ugyanakkor nem viszonozza? Ki se nyal? El se visz? Sőt nem hadja nem engedi hogy elélvezz? Milyen viselkedés már ez? Te jó ég? Egyáltalán miért vagy még vele? Én már rég ott hagytam volna a helyedben... A szex a kölcsönös élvezetről szol nem pedig arról hogy csak az egyik félnek jó... Undorító ahogy a párod viselkedik veled.. Sajnállak.... 22 N
8/12 anonim válasza:
Mi az, hogy még sosem nyalt ki?
Te leszopod, jól érzi magát, téged meg nem kényeztet?
Ez nem férfi.
Kicsit olyan mintha csak egy szexrabszolgaként üzemeltetne.
A szex két fél kölcsönös kielégültségéről szól, nem arról, hogy konkrétan beléd maszturbál.
Legyél az én csajom, én garantálom akkorát fogsz élvezni, mint ide Egyiptom.
9/12 anonim válasza:
Azért mondja, mert szexuális segédeszköznek tart téged. Azért vagy, hogy ne kelljen vernie a farkát. Egyébre nem vagy használható számára.
10/12 anonim válasza:
Ő f"sz, te meg h"lye (olyan jótékony fejdorgálással), hogy ezt a kérdést egyáltalán feltetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!