Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Internetes társkeresőnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes társkeresőnél férfiak mit irtok kezdésnek pontosan?

Figyelt kérdés

Én többnyire ezt:

Szia! Lenne kedved csevegni velem?

De nem ia irnak vissza sem. 1-2% esetleg.

Mit rontok el!?

Tudnátok irni ilyeneket, ami talan sikeresebb szöveg?

Köszönöm szépen előre is😊

2016. júl. 3. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szöveg jó, lehet az adatok nem jönnek be vagy a képed. Esetleg kérdezz rá udvariasan.
2016. júl. 3. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Csevegni?

Én azt inkább a barátnőimmel szoktam

Amúgy elég normális szöveget írsz, de semmi személyes nincs benne

Én azt gondolnám, hogy még kb 40 embernek elküldöd ugyanezt

2016. júl. 3. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A nők többsége rühelli ezt a szöveget, azaz 1-2% meg úgy van vele, hogy egyefene... Hogy miért? Mert totál snassz, semmi fantázia nincs benne. A nők pedig szeretik az egyediséget, ha kifejezetten nekik írsz és nem egy tömegcikknek, mert gondolom az összes nőnek ezt írod. Szerintem a köszönés után térj ki valami személyesre pl, amit az adatlapján a bemutatkozóban ír vagy rögtön egy képére pl: le van fényképezve a starndon vagy egy kutyával, akkor rögtön írhatod, hogy te is állatbarát vagy és imádod a kutyakölykököket...stb vagy ha kicsit alteresebb a csaj, akkor simán kitérhetsz a művészetekre, azt tuti, hogy értékelni fogja, vagy ha sportosabb, bulizósabb stb egy adatlapból azért elég sok minden kiderül a személyiségéről, viszont ha csak egy képe van és totál 0 infó, akkor szerinted hagyjad is, mert tuti, hogy nem is érdekli ez a dolog csak unalomból regisztrált. A lényeg, hogy légy frappáns és ne egy betanult szöveget írj. Nem garantálom, hogy 10/10 csaj visszaír, de tuti, hogy nagyobb arányban, mint eddig.
2016. júl. 3. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Kerüld a monoton szövegeket :D tedd rögtön érdekessè , szòrakoztatòvá a beszelgetèt. Pl nèzd meg a kèpeit . Ès ha látsz valami èrdekes kèpet : mond h pl : ( azta de nagy feje van a macskàdnak :D ) szörnyű példa volt , de èrted a lènyeget , kerüld azt h szia , mizu ? Lenne kedved csevegni? Haha
2016. júl. 3. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Fenn vagyok pár társkeresőn.

Tudom nem jó dolog a pénzzel vagánykodni, de ha van, akkor van.

van néhány képem, mikor a garázsban vagyok és a kocsikban ülök, vagy a medencénél a haverokkal hülyéskedünk, meg van egy tuti, amit aduásznak tartok, és végső esetben küldöm el.

Egy fullos fürdőszoba, gránittal beburkolva, hatalmas jakuzzi, és itt egy félmeztelen fotó, törölközővel.

Akármelyik társkeresőn elküldtem ezeket a képeket, írnom sem kellett, másnapra jött vagy 50-60 levelem mindig.

Amúgy általában ezt szoktam írni.

Van egy zsír új slk mercim, egy jó nagy medencém, és egy frankó jakuzzim, és nagy kolbászom.

Ezekbe ebben a sorrendben bele is ülhetnél.

Kitalálhatod:)

Jelentkező van ezerrel!

2016. júl. 3. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én általában olyan üziket kapok h szia dugunk?/ elküldi a faszát... Ezerből talán egy aki olyan szöveget ír mint te kedves kérdező... Én személy szerint az ilyen üzikre szivesebben válaszolok... Indításnak tökéletes de a folytatás ne a mizu/hogy vagy legyen... Az adatlapját mindig nézd végig... Érdemes kiemelni pár dolgot onnan de nem hiszem h a pénzzel kérkedni kellene hacsak nem ribit akarsz fogni... Mielőtt ráírsz valakire érdemes kommentekben is beszélgetned vele, úgy hamarabb visszaírnak a nők... Amit érdemes témának felhozni h mit szeret csinálni, és keresni valamit ami téged is érdekel... Vagy továbbvinni a kommentekben elkezdett beszélgetés fonalát... Onnantól kezd kialakulni az a bizonyos egy hullámhossz... Hidd el tapasztalatból beszélek, bár nem férfi vagyok de csajozás terén is otthonosan mozgok ugyanakkor azt is tudom h a nők miként gondolkoznak/mivel ronthatja el egy pasi az ismerkedést... 19/L
2016. júl. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!