Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kipróbálnátok a hármas szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbálnátok a hármas szexet? Milyen felállásban?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 09:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
voltmár 2x is 2 lánnyal, de a 2. volt az igazi :) akárhányszor megismételném, főleg h tudom h 2nővel is simán elbánok
2016. júl. 4. 09:54
 12/20 anonim ***** válasza:

2 lány, 1 fiú igen.

21/F

2016. júl. 4. 10:00
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Külföldön dolgoztam sportmasszőrként, egy női kosárcsapatnál.

Megnyerték a területi bajnokságot, és hatalmas buli vette kezdetét.

A csapatkapitány(férfi volt, meg házas, időben lelépett mert látta ennek nem lesz jó vége), és maradtam férfiként a segédedző meg a raktáros, aki a pályagondnok is volt.

pár lány közben elment a csapatból, nekik volt pasijuk, a többi a sárga földig leitta magát, velünk együtt.

na ott hogy mi volt, inkább nem írom le, de egy gruppeszex film forgatása ahhoz képest kutyafüle.

reggel arra ébredtem hogy összevissza vagyok karmolva, a kolbászom tele harapásnyommal, és az egyik csaj feje az ölemben volt, úgy aludtunk el.

Majdnem mindenki meztelen volt a sportclubban.

Mikor kijózanodtunk, előkerestük a mobilos képeket, amik az este készültek, majd miután megnéztük, és több órán keresztül emésztgettük, amit ott láttunk, közös megegyezéssel mindenki törölte az összes képet.

utána megházasodtam és mintapolgári életet élek, ezt az élményt meg igyekszek elfelejteni.

2016. júl. 4. 10:06
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Èn is önző roh@dék, irígy kutya vagyok.
2016. júl. 4. 10:11
 15/20 anonim ***** válasza:
31%
Nem! Szerintem a szex 2 emberre tartozik! Ha a párom nagyon nagyon szeretné, akkor úgy bele mennék, h plusz egy lányt még beveszünk, de csakis úgy, h én nem nyúlok a másik lányhoz, csak a páromhoz!
2016. júl. 4. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Mindenféle felállás volt már hetero és bi alapon is (férfi vagyok).
2016. júl. 4. 11:19
 17/20 anonim ***** válasza:

igen, sőt keresünk is, egy extra pasit (2 csaj annyira nem vonz minket, csak max ha kivételes a csaj), de baromi nehéz harmadik félt találni. Nem azért, mert nincs jelentkező, tucatjával kapsz akár naponta is ajánlatot, viszont 90% elhanyagolt, buta vagy valami baj van vele.

Maradék 10% felkelti a figyelmet, még akkor is ha nincs gyönyörű teste, de legalább értelmes mondatokat tud fogalmazni és nem Quasimodo. Viszont ha már az ember csinálja akkor legyen valaki olyan a harmadik aki egy WOW hatást kivált mindkét féltől és ilyenből nagyon nagyon kevés van.

Hébe-hóba keresünk extra csajt is, de ott annyival nehezebb, hogy felhozatal nagyon kicsi.

Azért izgató számunkra, mert ez teljesen egy kemény, egész estés szexcsatáról szólna, semmi érzelem, csak testiség és orgazmus orgazmus után. Még az sem érdekelne ha a nevét sem tudjuk, de elég konkrét elképzelésünk van külsőre és belsőre is, és emiatt elég nehéz találni, főleg, hogy 2 embernek ízlésének kell megfelelnie.

2016. júl. 4. 11:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Kipróbáltuk! A feleségemmel még egy lányt vettünk be, nagyon jó volt, de nehéz volt megtalálni rá a megfelelő partnert és leszervezni. Szeretnénk újra, de jelenleg sajnos nincs kivel.

(27F/27L)

2016. júl. 4. 12:41
 19/20 anonim válasza:
Mindkettőt.
2022. szept. 9. 11:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen kipróbálnám de csak a következő felállásban: 2 N és 1 F vagy pedig 3 N
2023. júl. 14. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!