Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnőmmel az első alkalmat tervezzük, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Mennyire fog neki fajni? Es ha nagyon akkor tudja majd attol meg elvezni? Vagy mit kell tennem hogy ne fajjon annyira es jobban elvezze?2016. aug. 15. 20:13
1/5 anonim válasza:
Hagy elég időt arra hogy felizguljon. lehet hogy kellemetlen lesz az első. És nem minden lény tud rögtön élvezni is. A lényeg hogy ne kapkodjatok és használjatok Óvszert!
3/5 anonim válasza:
Nekem az első egyáltalán nem fájt, nem is véreztem. Csak nagyon vizelési ingerem volt
A lényeg, hogy addig ne tedd be amíg nem elég nedves.
Nekem nőként nagyon fontos a hangulat, a párom viselkedése és elsőre ne akard nagyon gyorsan csinálni. Ha kér, hogy csináld gyorsabban akkor oké de szerintem eleinte lassan csináld
4/5 anonim válasza:
Előző az elsőnél te sem élveztél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!