Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene máshogy csinálnunk?
A barátnőm még szűz, és persze le szeretnénk feküdni. Már kétszer is próbáltuk, de a behatolás nem megy, egyszerűen nem "fér" be a péniszem. Kellően nedves is pedig minden. Egy ujjal ujjazva élvezi, kettő már fáj neki. Ez azért van ugye, mert még szűz és a hártya? Előjáték van rendesen, legalább 30-45 perc. A péniszem is normális méretű (15cm hosszü és 4.5cm vastag), viszont nem szögegyenes, ami szerintem normális, hanem egy kicsit görbe "kifli alakú", ez is nehezítheti a behatolást. Mit kellene máshogy csinálnunk, hogy sikerüljön végre?
18/F és 18/L
Mondtam neki, hogy próbáljunk ki más pózt is, de úgy nem szeretné. Mindig azt szeretné, hogy a szét tett lábai között, velem szembe háton feküdve, és közbe azt szeretné, ha lenne csók is. De mondtam neki is, hogy minden nem megy egyszerre még. Nem görcsöl rá, még nem az biztos, mindig megnyugtatom, hogy semmi baj, majd próbálkozunk máskor is.
Azt viszont nem szeretném, és nem is látom értelmét, hogy "ujjazással vegyem el a szüzességét". Nem vagyok benne biztos, hogy azután is menne minden rendjén.
A nedvességgel nincsen semmi baj sem, kellően nedves, igaz nem "csucsog". De megpróbáljuk legközelebb azzal :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
5-öske megmondta a tutit.
Nem kell annyira vigyázni.:)
33/n
szüzeknek nem azért vérzik, mert jajj de könnyen bemegy a farok a punciba...
Síkosító, óvszer, előjáték és még így is biztosan kellemetlen lesz neki, de valamikor el kell venni a szüzességet.
Csikló irányból próbáld betolni finoman, de határozottan.
Ha megakadsz, kicsit vissza, aztán megint próbálod beljebb tolni. Menni fog, ne aggódj.
Nyaldki alaposan.
És ujjazd ha 3ujjad befér akkor a farkad is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!