Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult már, hogy szerelmesre dugtak?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, történt-e már veletek olyan, hogy valaki annyira jó volt az ágyban, hogy a közös szimpátiára, vonzalomra rátett a szexuális élmény egy akkora lapáttal, hogy teljesen belezúgtatok a másikba?
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
25/L
2016. nov. 10. 17:38
1/7 anonim válasza:
Azt hiszem már volt hasonlóban részem. A szimpátia az megvolt, de aztán egy szex után elég nagyot robbant mindkettőnknél az érzelmi szint a másik iránt.
22/F
2/7 anonim válasza:
Volt,de ő nem szeretett,úgyhogy már kiszerettem belőle.
3/7 anonim válasza:
Alapvetően csak akkor kéne dugni valakivel, ha szereted és viszont szeret... hülye kérdés.
4/7 anonim válasza:
én is voltam már igy de én előtte semmit se éreztem a srác iránt nem is terveztem hogy lesz köztünk facebook beszélgetésnék több aztán mégis ugy alakult és ha nem is szerelmes lettem de azóta is nagyon kötödöm hozzá
5/7 anonim válasza:
Igen volt!
Hozzámentem feleségül 😉 28/N
6/7 anonim válasza:
Igen. Azota is szexelunk neha ha ugy jon ki a lepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!