Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobban vonzódom férfiakhoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban vonzódom férfiakhoz, de nőkkel jobban élvezem a szexet. Akkor én most bi/ lezbi vagyok?

Figyelt kérdés
nem jártam nővel még soha, volt 2 görbe éjszakám amikor nővel szexeltem. Az utóbbi is tobb mint másfél éve volt, de sokszor gondolok rá, olyankor masztizok is, és azóta kevésbé élvezem a szexet férfiakkal. 23/l
2017. márc. 15. 13:29
 1/7 anonim válasza:
18%
nő nővel hogyan szexel,elarulod?? PLS
2017. márc. 15. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Bi vagy szerintem. Én is vonzódom a férfiakhoz is, de úgy vettem észre, a nők jobban ráéreznek mi kell egy másik nőnek.
2017. márc. 15. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
A férfiakkal a dugást vagy a nyalást élvezed kevésbé?
2017. márc. 15. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Biszexuális vagy. Nincs ezzel semmi gond, sokan vagyunk így. ;)
2017. márc. 15. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:

nem feltétlen igaz az, hogy a nőkkel jobban szereted, neked a görbe éjszaka és a tabu tetszik, ezek miatt tartod jónak ezt.

Mint amikor a csaj nyaralás során egy helyi, napbarnított Rómaóval kavar és élete legjobb éjszakáját éli át, naplemente, tengerpart, bókok, pezsgő...

Azután lehet ha Rómeót haza vinnéd, ugyan olyan átlag lenne mint mindegyik.

2017. márc. 15. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
1-es te nagyon tudatlan lehetsz.
2017. márc. 15. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
4: De bizony, hogy baj. Mivel hormonális ill. elmebetegség. :)
2017. márc. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!