Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki nem csiklóról élvez?
Nekem volt már hüvelyi orgazmusom, de csak néhányszor, általában nem úgy élvezek el.
Viszont ez engem nem zavar, vagy nem érzem emiatt kevesebbnek magam. És az sem igaz, hogy ez ne lenne több ilyenkor a maszturbálásnál, vagy nem a párom farkától élveznék el, mert kell ő is hozzá ugyanannyira, felizgat nagyon, ahogy mozog bennem. Csak egy ponton lenyúlok mondjuk a csiklómhoz, és rásegítek kívülről egy picit. De tényleg csak egy picit, sokszor pár gyakorlott mozdulat már elég. Általában úgy időzítve, hogy nem sokkal azelőtt menjek el, mielőtt ő is felér a csúcsra, és belém engedi.
Jó, ha nem lett volna soha hüvelyi orgazmusom, akkor el tudom képzelni, hogy frusztrálna kicsit, meg kíváncsi lennék rá nagyon, hogy milyen. De így tényleg nem hiányzik, nem törekszem rá mindenáron.
A mostani szexpartnerem csikló és g-pont orgazmusra is képes általam, de azt mondja hogy a g-ponti orgazmus sokkal intenzívebb..
Egymás után többször is úgy hogy ki sem veszem az ujjam.
40/F.
Utolsó
Szerintem is így van, én sem tudom elkülöníteni ezt a két részt. Én is úgy érzem a kettő együtt játszik.
Szóval a hüvelyi orgazmushoz is kell a csikló, így van nem csak a fenti, látható részből áll.
Olvasd el pl. ezeket, sajnos nagyon sokan nem tudják még mindig, de sok anyag van róla:
Ezt a nagy csikló vs. hüvelyi orgazmust amúgy Freud találta ki és ültette el jó mélyre mindenki buksijában, ő mondta azt, hogy egy felnőtt nőnek már hüvelyi úton kell elélveznie, "át kell rá térnie". A bővebb magyarázatba most nem mennék bele (olvass utána), de humbug az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!