Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy izgat, ha egy nő hájas vagy meghízik?
Régóta vannak ilyen fura vonzódásaim.
Nagyon izgat, ha:
- ...egy nő hájas. Ha nagyon elhízott, formátlan, az már nem, de ha egy formás női alkaton van bőven háj, az nagyon.
- ...a párom meghízik valamennyit mellettem. Amikor olyan barátnőm volt, aki felszedett jópár kilót.
- .. ha olyan valakit látok, aki korábban vékony volt, de közben sokkal ducibb lett.
- ... ha egy nő felszabadultan, mohón eszik.
Mit gondoltok erről? Főleg női vélemény érdekel: ha igyekszem visszafogni magam, akkor is zavaró, ha ilyen vagyok?
24/F
Figyelj, mindenkinek megvannak a fétisei, láttam már "rosszabbat" is.
Amíg nem te tömöd bele a kaját direkt "hogy gyere hízzál drágám", addig nincs baj vele.
Szerintem azt, hogy a nő felszabadultan eszik, szeretni szokták a férfiak általánosságban is. (Nő vagyok)
Ezzel semmi probléma, nekem is ez a vesszőparipám, mondhatni, "fétisem". Imádom a kövér nőket, és ha egy csaj nem diétázik, hanem nekiveselkedik és jókat zabál :D. Szerintem ez rendjén való dolog, fogadd el, nem kell mindig a molettebb csajokat választani (nekem is volt már vékonyabb barátnőm), de tartsd fenn magadban a lehetőséget, hogy egyszer lesz egy XXL barátnőd ;P
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!