Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti kívàntatok mar meg ugy not?
Figyelt kérdés
Hogy kuldott nektek intim kepeket ti pedig megkivantatok mi lett a vege? Mit ereztek olyankor?2018. okt. 21. 22:22
1/10 anonim válasza:
Persze hogy meg kívántam :) Ki is vertem rá, annyira kanos lettem :D
4/10 anonim válasza:
Természetesen igen. De mivel távol volt és nem is ismertem, így lerendeztem magam a fotókra.
6/10 anonim válasza:
Igen, volt ilyen képcsere. Volt akivel összejöttem. Ez még az előtt volt, hogy betojik lettek volna a csajok a kormányzati propaganda film hatására.
7/10 anonim válasza:
az első elég őszinte volt.
és tényleg ez történik.
nézem a képet,elképzelem a lehetséges találozást és közben akkorát lövök miközben verem a farkam mint egy bakkecske.
...éééés nem érdekel a kamutok:D ti is ezt csináljátok amit én meg az első.
8/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ez olyan meglepő dolog volna?:D
9/10 anonim válasza:
Igen,nagyon fel tud izgatni,persze egy tali lenne a csúcs ,de ha képet kapok is nagyon örülök.37F
10/10 anonim válasza:
Igen, küldött mindenéről, én is neki, majd telefon, sms, másnap tali, és egy egetverő dugás.
Ez két hónapig tartott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!