Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a nőknél van egy 5 alkalmas szexkritérium kapcsolatoknál? Tehát ha 5 alkalom után sem jó a szex, kicsi/átlagos 16 centis farka van. Akkor kuka?
Több lánytól hallottam ezt. 20-28 között...
Indulhat bármennyire jól a móka, ha a 5 este után sem hozza a teljesítményt a férfi, vagy nem jók a paraméterei, akkor azonnal szakít.
Nekem nincs gondom ezzel, bár még csak két barátnőmmel feküdtem le (az egyikkel csak 1x)... viszont kicsit elszomorító a téma. Nekem is fontos a szex, de nem ennyire, hogy ilyen szabályokat hozzak... mi van ha szeretem a lányt, és 10 alkalom után jövünk bele? Eleve nekem fontosabb, hogy jól kijöjjünk, mert a szex csak kis része egy kapcsolatnak.
Itt az a kérdés, őszintén hogy ti mit gondoltok erről? Mert ők őszinték voltak, bevallották, de van aki nem vallja be, aztán kidob valami más indokra hivatkozva. (Szerencsére nem éltem még át)
Neked kéne;) te kötsz bele sok kiírásba... megmondod a tuti.
Nincs bikucid?
Á, mindent lehetséges elérni... csak el kell hinni, hogy ott van :D akkor is ha nincs.
Ezt megtanultam a sportból.
Különben meg matek az egész. Ha nem vagy túl jó képű, akkor kompenzálni kell és nagyobb elemszámmal kell tolni az ismerkedést.
A prostinak nincs értelme túl sok. Műanyag az egész, mint egy márcos meleg bontott üveg kóla nyáron. Nem oltja a szomjat, csak szomjasabb leszel. Maximum egy 30 éves szűznek, gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!