Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáltok, ha rátok kacsint valaki?
Figyelt kérdés
Néha előfordul, hogy teljesen hétköznapi szituációkban rám kacsintanak férfiak, de én ezt nem tudom hogyan lereagálni, mert értelmezni se tudom. Mással is gyakran megesik? Vissza kéne kacsintanom?2021. júl. 5. 19:49
1/14 anonim válasza:
Ha bejön akkor elmosolyodok és visszakacsintok.
2/14 anonim válasza:
Én 1x voltam ilyen szituban.
Akkor addig szoptam a farkát amíg a torkomba nem lőtt.
3/14 anonim válasza:
Ahogy az #1-es írja, ha szimpi a pasi akkor mosolyogj és kacsints vissza rá - ha kacsintást kezdeményezett akkor valószínűleg van annyi vér a pucájában hogy meg is szólítson és beszélgetni kezdjetek. A többi meg elválik utána.
4/14 anonim válasza:
Soha nem történt ilyen velem. Hát eddig sem tartottam szép férfinak magamat. :D
5/14 anonim válasza:
Aki Rád kacsint annak tetszel. Egy "zöld lámpa". Bármi alakulhat. Szóval, ha szimpatikus az illető, akkor kacsints vissza😊
6/14 anonim válasza:
4-es dettó:D nehéz elképzelni,hogy valaki rám is kacsintana valaha is
7/14 anonim válasza:
velem se történt még ilyen,valoszinü,hogy zavarba jönnék...
8/14 anonim válasza:
Velem még sosem történt ilyen (hogy rám kacsintson bárki, nemhogy egy másik férfi) ezért én sem tudnék hirtelen mit kezdeni 🤣
10/14 anonim válasza:
Velem se történt még ilyen,de szerintem én csak elfordulnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!