Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A campona gloryhole hol van a camponán belül? Illetve van bármelyik plázában, vagy Százhalombatta környéki nyilvános helyen ilyesmi?
Egyik plázában sincs, csak városi legenda. Ott ha lyuk van a falon akkor másnapra kijavítják a karbantartók és k.rva ideges lesz az üzemeltető hogy rongálják a retyót. Ha a furkálót rajtakapják akkor meg feljelentés rongálásért.
A nyilvános helyen történő átdugdosásnak meg könnyen lehet az a vége amit az #1-es írt. Jobb esetben biztonsági őrnek szólnak és kivág mint macskát ...ni, rosszabb esetben felmegy az illetőben a pumpa és nem túl kedvesen reagál.
Szex moziba
Vagy
Magnum szaunába menjél
Le ápolnak
5#
Tisztába vagy vele hogy a heterók is járnak ilyen helyekre, vagy kur v@zn@k.
Nem sok ember maradna.
Az is túl püd ahhoz hogy szaporodjon.
Én egyszer egyetemen kipróbáltam, vagyis kétszer, de nem jött be... mondjuk egyszer mozgáskorlátozott wc-be hívott egy nálamnál is magasabb srác, elmentem, de meggondolta magát, másik alkalommal glory holet próbáltam ki, de nem szoptam le, csak átnéztem, hát annyira nem volt az esetem.
Amúgy tényleg veszélyes, meg kockázatos, bár a kollégiumba nem átdugdostuk egymásnak, hanem wc-ben együtt mentünk be, vagy egyszer szobájában csináltuk a srácnál.
Én is inkább szaunát, szexmozit ajánlom, bár utóbbi helyen nem jártam, de hívott egy fiatalember oda, de mire megtörténhetett volna, egy tragikus szerencsétlenségben hirtelen meghalt, szóval vele már nem lesz szexmozi..
Mondjuk ha alja listát állíthatnék ez lenne legrosszabbal kezdem a felsorolást
Parkok (kisvárosomban outdoor csináltam egy külföldi nyaralóval)
Vasúti wc a legalja, oda sose mertem elmenni, de a buszállomási wc is
Pláza wc,
Nyilvános fürdő és tusoló strandon ( itt egy külföldi ember csapkodta a farkát, de én néztem rá, aztán haza mentem)
sötétszoba,
Szexmozi,
Szauna
talán otthon a 4 fal között az lakásban
ágyban.
Mondjuk 30 évesen már komolyabb dolgokra vágynék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!