Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A campona gloryhole hol van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A campona gloryhole hol van a camponán belül? Illetve van bármelyik plázában, vagy Százhalombatta környéki nyilvános helyen ilyesmi?

Figyelt kérdés

2021. okt. 4. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Egyszer volt részem ilyen beteg emberben.. átdugta a farkát míg szartam, olyat kapott a fájdalomtól hányta össze magát, ha gyerek van a túloldalon?? Te beteg
2021. okt. 4. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Egyik plázában sincs, csak városi legenda. Ott ha lyuk van a falon akkor másnapra kijavítják a karbantartók és k.rva ideges lesz az üzemeltető hogy rongálják a retyót. Ha a furkálót rajtakapják akkor meg feljelentés rongálásért.

A nyilvános helyen történő átdugdosásnak meg könnyen lehet az a vége amit az #1-es írt. Jobb esetben biztonsági őrnek szólnak és kivág mint macskát ...ni, rosszabb esetben felmegy az illetőben a pumpa és nem túl kedvesen reagál.

2021. okt. 4. 13:37
 3/12 Mathus ***** válasza:
81%
#2: vagy olyan helyen "kísérik ki" az őrök, ahol nincs kamera. és balfasz user legurul a lépcsőn.
2021. okt. 4. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Szex moziba

Vagy

Magnum szaunába menjél

Le ápolnak

2021. okt. 4. 14:10
 5/12 anonim ***** válasza:
18%
Lenne értelme a halálbüntetésnek a kérdés feltevőjével és az ilyen "mókákban" részt vevők vonatkozásában...
2021. okt. 4. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

5#

Tisztába vagy vele hogy a heterók is járnak ilyen helyekre, vagy kur v@zn@k.

Nem sok ember maradna.

Az is túl püd ahhoz hogy szaporodjon.

2021. okt. 4. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
#6 nem baj, hulljon a férgesse mind a heteró mind a homi oldalon, modnom ezt melegként( mondjuk azt kicsit kevésbé tudom elképzelni, hogy a heteró férfiak bemennek a női wc-be , lyukat fúrnak és átdugják a faszukat...)
2021. okt. 4. 17:18
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
En a westendben szarni akartam a douglesnel a budinal. Levolt hajtva az uloke es felemeltem es tiszta ondo lett a kezem. Majdnem elhanytam magam. Ha elobe ott lett vna az illeto akkor tuti megverem
2021. okt. 4. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
#8 inkább magadnak húzz be egyet, ha puszta kézzel nyúlkálsz wc ülőkékhez #pandémia
2021. okt. 4. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

Én egyszer egyetemen kipróbáltam, vagyis kétszer, de nem jött be... mondjuk egyszer mozgáskorlátozott wc-be hívott egy nálamnál is magasabb srác, elmentem, de meggondolta magát, másik alkalommal glory holet próbáltam ki, de nem szoptam le, csak átnéztem, hát annyira nem volt az esetem.

Amúgy tényleg veszélyes, meg kockázatos, bár a kollégiumba nem átdugdostuk egymásnak, hanem wc-ben együtt mentünk be, vagy egyszer szobájában csináltuk a srácnál.

Én is inkább szaunát, szexmozit ajánlom, bár utóbbi helyen nem jártam, de hívott egy fiatalember oda, de mire megtörténhetett volna, egy tragikus szerencsétlenségben hirtelen meghalt, szóval vele már nem lesz szexmozi..

Mondjuk ha alja listát állíthatnék ez lenne legrosszabbal kezdem a felsorolást

Parkok (kisvárosomban outdoor csináltam egy külföldi nyaralóval)

Vasúti wc a legalja, oda sose mertem elmenni, de a buszállomási wc is

Pláza wc,

Nyilvános fürdő és tusoló strandon ( itt egy külföldi ember csapkodta a farkát, de én néztem rá, aztán haza mentem)

sötétszoba,

Szexmozi,

Szauna

talán otthon a 4 fal között az lakásban

ágyban.

Mondjuk 30 évesen már komolyabb dolgokra vágynék...

2021. okt. 5. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!