Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek nőies vagy férfias...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek nőies vagy férfias tulajdonságokkal rendelkező pasikkal szeretnének komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2023. máj. 27. 19:07
A kérdező szavazást indított:
Nőies
Férfias
Mindkettő legyen benne
Van akinek ez jön be van akinek az
32 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Hűséges és gyengédséget,érzékiséget szerető férfivel.

Magam részéről.

2023. máj. 27. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Ezek mit jelentenek? Ehhez kell rendelkezni valami szexista látásmóddal?

Kifejthetted volna bővebben, hogy mi a nőies és mi a férfias tulajdonság.

2023. máj. 28. 00:31
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Férfias kinézet!!!!
2023. máj. 28. 05:21
 4/9 Jani Belucci ***** válasza:
75%
#2: Most már az is szexizmus ha feminin és maszkulin tulajdonságokról beszélünk? Pontosan tudod mit jelentenek ezek. Másodlagos nemi jellegeket, és társadalmi nemeket. Ha nem vagy tisztában azzal, hogy a mi társadalmunkban mi számít nőiesnek vagy férfiasnak, akkor javaslom hogy néha szakadj ki a buborékodból. Virtue signaling gyanánt nem kell eljátszani a hülyét.
2023. máj. 28. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
4. Nem azt kérdeztem, hogy te mit értesz alatta, hanem a kérdező. Javaslom vegyél vissza, mert nem voltam kíváncsi az ömlengésedre. Légyzümmögés, hess!
2023. máj. 28. 10:44
 6/9 Gaydoctor23 ***** válasza:
84%

Én férfias melegként férfias meleg férfivel vagyok.

Nekem ez így jó.

2023. máj. 28. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
A lányos fiúkat imádom, akik hétköznap is úgy néznek ki, mintha lányok lennének, az ágyban pedig mindent lehet velük tenni.
2023. máj. 28. 14:13
 8/9 Jani Belucci ***** válasza:
75%
#5: Csak azt mondom, hogy nem kell szexizmust kiáltani csak azért, mert a kérdezőnek, és rajtad kívül mindenki másnak nem okoz gondot a férfias és nőies szavak értelmezése közös szociokulturális kontextusban. A légy meg tudod mi körül zümmög...
2023. máj. 28. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kizárólag férfiassal, mert én is ilyen vagyok.
2023. okt. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Mik a férfias és mik a nőies tulajdonságok?

Mik azok a tulajdonságok, amik egy nőt vonzóbbá tesznek, egy férfit viszont nem tesznek férfiasabbá, és fordítva? Én nem sok ilyet találtam. A legtöbb tulajdonság szerintem mindkét nemet erősíti, pl. érzékenység, gondoskodás.

Kire mondják, hogy férfias?

Milyen tulajdonságokra értik? Egy ismerősöm, mondta, hogy ő nem olyan férfias mint én, inkább felnőtt gyerek.

Meleg fiúk/férfiak, ti milyen külső és belső tulajdonságok alapján mondjátok valakire azt, hogy férfias?

És itt most nem az átlagos megjelenésre gondolok, "akiről nem mondanád meg...", mert szerintem egy átlagos heteró (vagy meleg) sem kötelezően férfias, függetlenül attól, hogy a lányokat/nőket szereti. A heterós kifejezést is éppen ezért nem értem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!