Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek nőies vagy férfias tulajdonságokkal rendelkező pasikkal szeretnének komoly kapcsolatot?

válasza:Hűséges és gyengédséget,érzékiséget szerető férfivel.
Magam részéről.

válasza:Ezek mit jelentenek? Ehhez kell rendelkezni valami szexista látásmóddal?
Kifejthetted volna bővebben, hogy mi a nőies és mi a férfias tulajdonság.

válasza:

válasza:

válasza:Én férfias melegként férfias meleg férfivel vagyok.
Nekem ez így jó.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mik azok a tulajdonságok, amik egy nőt vonzóbbá tesznek, egy férfit viszont nem tesznek férfiasabbá, és fordítva? Én nem sok ilyet találtam. A legtöbb tulajdonság szerintem mindkét nemet erősíti, pl. érzékenység, gondoskodás.
Nem ütik egymást? Nem paradox elvárás ez a nők részéről?
Milyen tulajdonságokra értik? Egy ismerősöm, mondta, hogy ő nem olyan férfias mint én, inkább felnőtt gyerek.
És itt most nem az átlagos megjelenésre gondolok, "akiről nem mondanád meg...", mert szerintem egy átlagos heteró (vagy meleg) sem kötelezően férfias, függetlenül attól, hogy a lányokat/nőket szereti. A heterós kifejezést is éppen ezért nem értem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!