Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onnantól hogy realizálodott bennetek hogy melegek vagytok, mennyi idő kellett hogy barátotok is legyen?

Nálam az a bizonyos időmennyiség folyamatosan nő még most is mivel soha nem volt még egyetlen egy partnerem sem.
(Nem kérek ismerkedés céljából írt privát leveleket)

Nekem nem egy pillanat volt amikor rájöttem hogy a fiúk érdekelnek. Már 10-11 évesen is jobban megnéztem a fiúkat, mint a lányokat de az még nem férfias vonzalom volt, inkább érdeklődés a férfiasság felé. 12-13 évesen viszont már fiúkra gondolva recskáztam.
Először szerelmes 18 évesen voltam, akivel már volt is valami. De pár hónapig tartott csak.

Hát mindig tudtam, hogy meleg vagyok, kb. ovis korom óta. Nem tudom a pontos életkort, de tudom, hogy pl. a macimmal azt játszom anyuka vagyok és ő babám, meg fiúkba voltam szerelmes és hasonlók.
A szexuális részére sem emlékszem teljesen, olyan 10-12 év körül már megjelent valamilyen formában. Az első merevedésem, ami alig akart elmúlni viszont nem hús-vér emberre volt, hanem az Arkham asylumból Batmanre. Minden haverom azzal játszott és én képtelen voltam végigtolni, mert ahogy megláttam az izmos testét, izmos combját azonnal kőkemény lettem és nagyon kényelmetlen volt.
Aztán az első belezúgás szerintem az egyik idősebb szomszéd srácba volt. Akkor volt az Alkonyat őrület és pont úgy nézett ki, mint Edward (gondolom szándékosan, mert úgy is zselézte a haját). Mindig ugyanazzal a busszal mentünk suliba és mindig maga elé engedett.
Az első barátom olyan 25 éves koromban lett. Nem olyan régen ért véget (kb. 7 évig tartott), de nem volt jó kapcsolat. Tudom nem kéne diagnosztizálni chatgpt-vel, de részleteket osztottam meg vele a kapcsolatunkból és beszélgetéseinkből és az ai szerint érzelmileg abuzáltak és manipuláltak végig és az ai nagyon sajnálja. xD
Szóval az én példám annyira nem jó.

Én általános iskola vége felé már nagyon a fiúk érdekeltek,
de 24 évesen voltam először egy nagyon helyes sráccam. Évek óta egyedülállo vagyok, néha jobb is.

17 évesen már tudtam és elfogadtam magam.De az első igazi,szép párkapcsolatom csak 33 évesen volt - öt évig tartott.
55 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!