Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a nem természetes (lila, zöld, kék etc. ) színű hajú srácokról?
Szigorúan eltekintve a hivatalból fura hajviseletekkel operáló zenei stílusoktól: Miért ne? Mondjuk én nem vagyok célközönség lévén csávó vagyok de lányok esetében nekem bejön. Mondjuk a 2. kép mocskosul szr de az most lényegtelen.
PS: Egyszer még gimi alatt láttam egy gyereket aki konkrétan olyan hajjal rohangált mint Ichigo a bleachből.. [Nem csak színre! :D] Majdnem megkérdeztem, hogy a kimonóját sikerült-e kimosni de aligha értette volna.. :D
Azt hogy biztos passzívok
24/F, meleg
Veszélyes?
Igen, biztos vannak olyan kigyúrt, testépítő csávók, akik azt szeretik ha seggbe kefélik őket és vannak olyan kajla, vékony, szemüveges bölcsészcsávók, akik
De azért 80-90%-ban a külső és a viselkedés alapján eléggé jól látszik, hogy valaki melegként aktív/passzív, férfias/feminin-e. Most nem a kivételekről, hanem átlagokról és általánosságokról, a többségről beszéltem.
Ugyanígy aki színes hajú srácokat láttam, azok főleg abból a kategóriából kerültek ki, akiket sok szögből nézve egy lánnyal is össze lehetne téveszteni. Főleg.
hogy páwa, aki egy nőbél is többet foglalkozik a külsejével
És hogy biztosan van papagáj a családjában.
Köszi a válaszokat!
Azért ha vki véletlen még benéz ide, írhat nyugodtan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!