Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy csináljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Úgy akarom ma kiverni hogy közben ujjazom magam de még nem csináltam. Hogy tudnám úgy csinálni hogy ne fájjon, mivel síkositsak stb...? 19/f
2016. jún. 26. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább síkosítóval, nem fáj az egyáltalán.
2016. jún. 26. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sikositó? XDD
2016. jún. 26. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
csak először fáj,ha már kitágult, utána tök jó, nyállal is lehet sikosítani
2016. jún. 26. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szoktam, hogy először beöntéssel megtisztítom a végbelemet, hogy ne legyen olyan az ujjam. Persze ez nem kötelező, de én inkább megcsinálom. Síkosító vagy babaolaj egyaránt jó. Ülj fel kényelmesen, dőlj hátra, majd a síkos ujjad (csak egy ujjad, nem többet) dugd be. Hajlítsd be, nyomd szorosan a bélfalhoz. Ha izgatod a farkad, érezhetsz egy részt, ami megkeményedik, ha a farkad megfeszül. Na azt a pontot kell erősen masszírozni.

Amúgy magadnak csinálni elég kellemetlen, én inkább vettem hozzá egy felfelé hajló, női G-pont izgató vibrátort. Sokkal kényelmesebb.

22/F

2016. jún. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!