Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiuk milyen szoknyában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andrea6600 kérdése:

Meleg fiuk milyen szoknyában szeretnek inkább lenni fotot is küldjetek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem akar szoknyát felvenni :)
2016. jún. 26. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te kevered a meleget a transzvesztitával/transzneművel. :D
2016. jún. 27. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A melegek nem szoktak szoknyában lenni. A transzik szoktak abban lenni. Azok pedig lehetnek melegek is, és heterok is.
2016. jún. 27. 01:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretek szoknyában lenni
2016. jún. 27. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
nekem ez pont egy fétisem. vékony, borotvált fiú lábak szoknyában. ;D ha van itt olyan küldhet képet róla
2016. jún. 27. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
már egyszer találkoztam hasonló kérdésekkel...női fehérnemű meg ruhák.. érdekes, valahogy nem tudom elképzelni, hogy számomra ez igazgató legyen..pedig aktív vagyok és bejönnek a kis aranyos fiúkák. de hát ha a barátom felvenne otthon egy szoknyát vagy egy női bugyit.. szerintem elgondolkodnék, hogy mennyire illik össze az érdeklődési körünk és szerintem a szexnek is lőnének egy pár napra:D
2016. jún. 27. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
szerintem lassan kiírhatnátok a kérdés elejére v végére hogy ,,transzi kérdés'', mint ahogyan mi melegek is kiírtuk, míg nem volt szexualitás kategória, merthogy te nem meleg férfit hanem travit/transzit keresel az 100%
2016. jún. 28. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem izgató külhetsz képet
2016. jún. 29. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!