Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tunik ugy hogy a filmekben ahol vannak meleg azokat mindig szerencsetlenul allitjak be?
Mondanál példákat? Mert én nem érzem ezt.
Pl. ott a Modern család c. sorozat. Semmivel nincsen a meleg páros jobban kifigurázva, mint a sorozat bármelyik szereplője, és a szexuális beállítottságukból is csak annyira csinálnak poént amennyire az "okostojás" típusú lány, vagy a cicababa nővére van kikarikírozva. De egyébként egy teljesen elfogadható ábrázolás a műfajon belül.
De a Madárkalitka c. filmben sem érzem, hogy Robin Williams túltolná. OK, aki a párját játssza, az igen, de a helyzetkomikumhoz dramaturgiailag ennyi kell.
Ha egy normális hetero párról szólna a film akkor ugyanúgy unalmas lenne és semmi nem történne benne, mint ha egy normális meleg párról szólna. Ha hetero páros lenne benne akkor is valamelyik fél idiótábbnak lenne beállítva, vagy nehezebb esetnek.
De vegyük akár a Trónok harcát, vagy a Kemény motorosok c. sorozatokat. Egyikben sem éreztem azt, hogy a meleg, vagy biszex karakterek, bénák, önmaguk karikatúrái lennének.
Szerintem kicsit alacsonyabb az ingerküszöböd ezzel kapcsolatban és ha ez a téma jelenik meg egy filmben sokkal kritikusabb szemmel figyeled.
Mondok én neked néhány vonzó meleg karaktert:
- Ashley Greenwick, Sirens (Richard Madden -> Robb Stark színésze)
- Renly Baratheon, Trónok Harca (Gethin Anthony)
- Loras Tyrell, Trónok Harca (Finn Jones)
- Terry Crabtree, Wonder Boys (Tobey Maguire)
- Joey Gutierrez, A Shield Ügynökei (Juan Pablo Raba)
Ez hülyeség :)
A többségük teljesen normális és helyes. Igen van olyan is amiben a meelegek nem helyesek, De tudod mit ilyen a való élet. Ott sem szexi az összes meleg pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!