Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnum Szauna Dark&Naked tapasztalatok?

válasza:

válasza:aktiv vagyok
Engem volt hogy hárman is szoptak felváltva meg nyaltak hátulról amikoor egy srácot dugtam

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tapasztalatok? Péntekire vagy vasárnapira érdemes menni?
Érdemes le menni szombat este?
Kezembe fogom, derékra csavarom (van akkora?) - de ez esetben már nem vagyok meztelen. Hogy szokták? És állítólag a végén adnak egy normál méretű törülközőt. Tehát vizesen odabandukolok a portára?
Sziasztok!:) Járt már valaki innen a hajdúnánási nudista strandon? Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi. :) Illetve szeretném meglátogatni jómagam is, ha gondolod csatlakozhatsz hozzám. :) 19/p
Tudom hogy nem hasonlítható össze a két gép,fogyasztás nem annyira lényeges,jobban inkább az érdekel hogy melyik a jobb.Közuton használnám meg városban.KTM 4t erejéől félek hogy kevés,huski megy mind a vadállat,de eszik is szépen.Köszi a válaszokat előre is :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!